Martien Meiland ligt onder vuur nadat hij na meerdere drankjes op brommer stapt: “Schaam je” - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2021年8月31日火曜日

Martien Meiland ligt onder vuur nadat hij na meerdere drankjes op brommer stapt: “Schaam je” - Het Nieuwsblad

Martien Meiland ligt onder vuur nadat hij na meerdere drankjes op brommer stapt: “Schaam je”

Martien Meiland krijgt kritiek

Kijkers van het programma ‘Chateau Meiland’ zijn niet te spreken over het gedrag van Martien Meiland. Die stapte op een brommer terwijl hij al een aantal drankjes achter de kiezen had. Tijdens en na de uitzending van het programma regende het dan ook kritiek. “Onverantwoord”, vinden velen.

De ‘Meilandjes’ staan al langer bekend om hun voorliefde voor “wijnen, wijnen, wijnen”, maar het lijkt erop dat de kijkers er even genoeg van hebben. Zeker nu de veiligheid in het verkeer schijnbaar uit het oog verloren werd.

In de laatste aflevering was te zien hoe Martien Meiland op een brommertje stapte nadat hij al heel wat drankjes ophad. Veel kijkers merkten dat op en uitten kritiek. “Ik vind het leuk om te kijken naar dit programma, dat ze zelf graag een wijntje drinken, ook prima. Maar na veel rosé’tjes en shotjes zo weer op de snorfiets stappen, echt onverantwoord”, klinkt het onder meer op Twitter. Iemand vraagt zich af “of de regels voor de familie Meiland niet meer gelden?” Andere turfden dan weer de aantallen. “Met meer dan 4 wijntjes en 3 shotjes stapt Martien Meiland gewoon op de Solex. Schaam je.”

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjEwODMxXzkyNDU5NjQw0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿