Mysterie rond Iris en Evy opgehelderd in 'Familie': zo zit het dus met het lot van actrice Marianne Devriese - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2019年2月28日木曜日

Mysterie rond Iris en Evy opgehelderd in 'Familie': zo zit het dus met het lot van actrice Marianne Devriese - Het Nieuwsblad

Het mysterie rond Iris is opgehelderd in ‘Familie’. Na de opvallende moord op Evy verscheen actrice Marianne Devriese - zij het met een nieuwe look - opnieuw op het kleine scherm in dezelfde soap. En dat zorgde voor verwarring? Was ze een waanvoorstelling, was ze een dubbelganger, was Evy op één of andere manier toch terug? De theorieën waren wild. Nu weet televisiekijkend Vlaanderen welke tour de scenaristen willen opgaan met Marianne Devriese.

Het lot van actrice Marianne Devriese is dan toch minder donker dan gedacht. Eind november leek het nog alsof de vaste waarde voorgoed uit ‘Familie’ zou verdwijnen, toen ze brutaal op het kleine scherm vermoord werd door Marie (gespeeld door Lien Van de Kelder). Die kon het niet verkroppen dat ze volgens Evy geen goede moeder zou zijn voor haar ongeboren kind. In een plotse en intense woede-uitbarsting verstikte Marie Evy in de zetel. Zij bleef levenloos - met de ogen wijd opengesperd - achter.

Mysterie rond Iris en Evy opgehelderd in ‘Familie’: zo zit het dus met het lot van actrice Marianne Devriese

Met de dood van Evy zette ook actrice Marianne Devriese een punt achter haar rol als Evy Hermans in ‘Familie’. Al sinds 2013 was zij een vaste waarde in de Vlaamse soap. De eerste verschijning van haar rol dateert echter al van 2006, toen nog vertolkt door Sofie Truyen. Daarna was het definitief over en uit voor het personage.

LEES OOK. (+) Actrice Marianne Devriese herrijst verrassend met nieuwe look in ‘Familie’: “Mijn man is blij, hij kan nu legaal vreemdgaan”

Mysterie opgehelderd

De schok was dan ook groot, toen Marianne Devriese enkele weken geleden toch terug te zien was, met een andere look weliswaar. “Ik ben Evy niet, ik ben Iris”, zei ze. Het begin van een mysterie voor de fans van ‘Familie’. Dat Iris geen waanbeeld was, was al langer duidelijk. Dat ze als twee druppels water op de vermoorde Evy lijkt, kon iedereen al vaststellen. Maar wat hebben de twee met elkaar te maken?

Het vermoeden rees de voorbije weken dat Iris en Evy tweelingzussen zouden zijn. Een vermoeden dat nu bevestigd wordt door hun moeder Francesca (gespeeld door Veerle Eyckermans. “Toen ik uw vader leerde kennen was hij getrouwd”, geeft Francesca in de aflevering van vanavond toe. “Ik werd op jonge leeftijd zwanger van een tweeling. Het was zwaar, jullie stopten niet met huilen. Ik was alleen en ging instorten. Mijn dochters verdienden een beter leven.” En dus besloot Francesca om de kinderen af te staan. Ze werd betrapt en kon zich nog net verstoppen met Evy in de armen, maar zonder Iris. Zij werd weggedragen en belandde later in een adoptiegezin. Het verhaal van Francesca hakt er alleszins stevig in bij Iris, die zich geen blijf weet met haar emoties.

Hoe het nu verder moet, wordt de komende dagen duidelijk in Familie.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190227_04213067

0 件のコメント:

コメントを投稿