Rock Werchter rolt hittegolfplan uit - De Standaard - Crune Blogs

Latest

2019年6月21日金曜日

Rock Werchter rolt hittegolfplan uit - De Standaard

De organisatie van Rock Werchter, het festival dat van donderdag 27 tot en met 30 juni plaatsvindt, heeft wegens de verwachte tropische temperaturen een hittegolfplan uitgerold.

Het hittegolfplan zet vooral in op water. De festivalgangers mogen een lege drinkbus meebrengen die ze bij de sanitaire blokken op de festivalweide kunnen vullen met fris water.

In ruil voor één drankbon, die 2,8 euro kost, kunnen de festivalgangers ook een 50cl flesje Spa Reine bekomen aan de drankstands. Indien nodig wordt er door de organisatie ook actief water bedeeld bij de ingang en in de vakken vooraan bij het podium en aan de ingang van camping The Hive op woensdag. Dat zal ook gebeuren aan festivalgangers die op de bus wachten in Leuven.

Verfrissing

In het festivalpark worden er op verschillende locaties verfrissingspunten en vernevelingssystemen voorzien met niet-drinkbaar water. The Barn en KluB C, de tenten met de randpodia, worden voorzien van een koelingsysteem. Festivalgangers wordt ook gevraagd zich tegen de zon te beschermen en mensen die in de volle zon slapen wakker te maken. Een team medewerkers zal ook gratis zonnecrème uitdelen.

De organisatie start ook een uitgebreide communicatie op. Ticketverkopers krijgen vrijdag nog een elektronische nieuwsbrief in de bus met praktische tips. Ook via de website en sociale media worden de festivalgangers gesensibiliseerd. Tijdens het festival worden berichten verspreid via de lichtkranten en grote schermen aan de podia. Iedereen wordt ook aangeraden de officiële Rock Werchter mobiele app te downloaden op de smartphone.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://www.standaard.be/cnt/dmf20190621_04472185

0 件のコメント:

コメントを投稿