Van Vestiville tot vaudeville: kwaad opzet of puur amateurisme? - VRT NWS - Crune Blogs

Latest

2019年6月30日日曜日

Van Vestiville tot vaudeville: kwaad opzet of puur amateurisme? - VRT NWS

Het stadsbestuur besloot toen om de organisatie nog een dag respijt te geven.  Volgens burgemeester Nijs verzekerde de organisatie hem dat men met man en macht zou werken om de aandachtspunten weg te werken. 

Een ploeg van 40 à 50 mensen heeft toen volgens de burgemeester keihard gewerkt, onder leiding van de organisatoren. Vrijdagochtend, bij een nieuwe controle bleek 90 procent van de problemen opgelost te zijn.

Om 11 uur zette hij het licht op groen, maar om 17 uur, een half uur nadat headliner A$ap Rocky had bekendgemaakt dat hij niet zij spelen omdat de beveiliging niet zou volstaan, trok Nijs de stekker er toch finaal uit. Op dat moment stonden zo’n 1.500 festivalgangers in de hitte te wachten aan de deuren van het festivalterrein. 

“Er was een flinke inhaalbeweging gebeurd, maar nog steeds waren er een aantal punten waarop wij geen fiat konden geven”, zegt Nijs in een interview met VRT NWS. Concreet ging het over de veiligheid van het podium, een tribune en de nooduitgangen, het aantal beveiligingsmensen dat ter plaatse zou zijn en een te beperkte drankvoorraad. 

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/06/29/van-vestiville-tot-vaudeville-kwaad-opzet-of-puur-amateurisme/

0 件のコメント:

コメントを投稿