Tanja Dexters en vriend opgepakt nadat politie binnenvalt in Jaguar-garage - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2019年6月25日火曜日

Tanja Dexters en vriend opgepakt nadat politie binnenvalt in Jaguar-garage - Het Nieuwsblad

Herentals -

Speurders van de lokale politie Neteland, bijgestaan door collega’s van de federale politie, zijn dinsdagochtend binnengevallen in Garage Peeters in Herentals. Die garage is in handen van de vriend van ex-Miss België Tanja Dexters. De huiszoeking gebeurde in het kader van een gerechtelijk onderzoek naar verdovende middelen, bevestigt het parket van Antwerpen. Vijf mensen werden meegenomen voor verhoor. Volgens onze informatie ook Tanja Dexters zelf.

Rond de garage werden linten opgehangen en niemand mocht naar binnen, ook de medewerkers niet. Rond 8.30u werd de operatie afgerond. Er werden in totaal zeven huiszoekingen uitgevoerd, die kaderen in een gerechtelijk onderzoek naar verdovende middelen. Vijf mensen zijn van hun vrijheid beroofd en worden op dit moment verhoord. Volgens onze informatie gaat het om Peeters en Dexters, die zijn opgepakt samen met nog drie andere mensen, zakenpartners van Peeters.

Tanja Dexters en vriend opgepakt nadat politie binnenvalt in Jaguar-garage
Foto: mph

Een veertigtal politiemensen voerde de actie, samen met vijf drughonden. Drie auto’s zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. Na de verhoren zal de onderzoeksrechter beslissen of er mensen worden voorgeleid.

De man achter Garage Peeters is Michael Peeters. Hij kwam eerder dit jaar nog in opspraak, toen hij met een splinternieuwe en peperdure Jaguar crashte op de E313 in Olen en er daarna samen met zijn vriendin Tanja Dexters vandoor ging zonder een verklaring af te leggen aan de politie.

LEES OOK. Nieuwe getuigenis over ongeval waarbij Tanja Dexters betrokken was: “Ze bekommerde zich helemaal niet om het slachtoffer” (+)

LEES OOK. Tanja Dexters vertelt waarom ze vluchtte na vreemd ongeval: “Luk Alloo was onderweg en daar hadden we écht geen zin in”

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190625_04478502

0 件のコメント:

コメントを投稿