Wat gebeurt er met de Columbus als de gasten zijn aangekomen? - De Standaard - Crune Blogs

Latest

2019年6月22日土曜日

Wat gebeurt er met de Columbus als de gasten zijn aangekomen? - De Standaard

Zonder plan en zonder voorbereiding trekt Wim Lybaert intussen al twee seizoenen de wereld in met zijn ‘Columbus’. Maar wat gebeurt er met die bus als de gasten na vier dagen zijn aangekomen op hun bestemming?

De Brugse televisiemaker Wim Lybaert laat zich in het populaire Eén-programma De Colombus in de gelijknamige bus leiden door het toeval en door zijn wekelijkse gast. Na drie nachten en vier dagen komen ze ergens aan - zelden of nooit op de uitgelote bestemming. Op die plaats houdt het programma op. Maar wat gebeurt er daarna?

‘Garagist Mark, de vorige eigenaar van de bus, komt haar ophalen en rijdt ermee terug naar België’, vertelt Wim Lybaert aan Het Laatste Nieuws.

In de bus zit een tracker, waardoor de man weet waar de Colombus zich bevindt. ‘Op de ochtend van de laatste opnamedag checkt Mark de locatie en komt - met mijn wagen - in die richting gereden. Onderweg kan hij ons, via een app, heel precies lokaliseren.’

Als de opnames afgelopen zijn, rijdt Wim zijn gast persoonlijk weer naar huis. Dat doet hij wel met zijn eigen wagen: na vier opnamedagen en weinig slaap, is 600 kilometer afleggen met een trage bus net iets te veel van het goede.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://www.standaard.be/cnt/dmf20190622_04474121

0 件のコメント:

コメントを投稿