Broertje Adil El Arbi krijgt hoofdrol in nieuwe film 'Rebel' - Het Laatste Nieuws - Crune Blogs

Latest

2020年6月27日土曜日

Broertje Adil El Arbi krijgt hoofdrol in nieuwe film 'Rebel' - Het Laatste Nieuws

Bilall Fallah en Adil El Arbi. Het broertje van Adil zal een hoofdrol gaan spelen in 'Rebel'
Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News Bilall Fallah en Adil El Arbi. Het broertje van Adil zal een hoofdrol gaan spelen in 'Rebel'
Bilall Fallah (34) en Adil El Arbi (31) zijn het niet ver gaan zoeken voor de hoofdrol in hun volgende film, ‘Rebel’. Die gaat namelijk naar Adils jongere broer, Amir. Dat schrijft De Standaard. 

Amir El Arbi zal in ‘Rebel’ een dertienjarige moslimjongen uit Sint-Jans-Molenbeek spelen, die op zoek is naar z'n identiteit na de dood van z'n vader. Zijn moeder probeert hem weg te houden bij z'n oudere broer Karim, een gangster. In de prent, die ofwel dit najaar, ofwel volgende lente opgenomen zal worden, krijgen ook Aboubakr Bensaihi, de hoofdrolspeler uit ‘Black’ - het debuut van de twee heren - en Lubna Azabal, een Belgische ­actrice die wereldwijd doorbrak met ‘Incendies’ van Denis Villeneuve, een rol. Sidi Larbi Cherkaoui zal instaan voor de choreografie.

Op dit moment werkt het regisseursduo aan ‘Grond’, een fictiereeks voor VIER die bedacht is door theatermaker Zouzou Ben Chikha. Ook een vervolg op hun meest recente Vlaamse film ‘Patser’ en een buitenlandse fictiereeks staan nog op de planning. 

Lees ook: 

Adil El Arbi vertelt in ’Hoe Is ’t’ over racisme: “Al mijn blanke vrienden mochten binnen, maar ik niet”

Adil & Bilall starten met productie van komische dramareeks voor VIER


Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiZWh0dHBzOi8vd3d3Lmhsbi5iZS9zaG93Yml6ei9maWxtL2Jyb2VydGplLWFkaWwtZWwtYXJiaS1rcmlqZ3QtaG9vZmRyb2wtaW4tbmlldXdlLWZpbG0tcmViZWx-YTZmMDU0OWMv0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿