Conservatorium HOGENT wint Campus Cup van Canvas | Gent | In de buurt - Het Laatste Nieuws - Crune Blogs

Latest

2020年6月26日金曜日

Conservatorium HOGENT wint Campus Cup van Canvas | Gent | In de buurt - Het Laatste Nieuws

De winnaars van de Campus Cup
RV / Canvas De winnaars van de Campus Cup
In een spannende finale is zonet beslist dat de Campus Cup naar het conservatorium van de HoGent, ook bekend als het KASK, gaat. Ver moet die alvast niet verhuizen, want vorig jaar won de Rechten van de UGent de trofee.

Na 23 afleveringen waren de twee finalisten van de Campus Cup bekend. Het KASK van Gent zou strijden tegen de opleiding Drama van de Luca School of Arts, het vroegere Lemmensinstituut, uit Leuven. Het was opvallend dat de finalisten twee artistieke opleidingen waren. In de halve finales had het KASK de Geneeskunde van de UGent eruit geknikkerd, Drama leerde de Wiskunde van de Uantwerpen een lesje. Otto-Jan Ham leidde de spannende finale in goede banen. De studenten die voor het Conservatorium HOGENT speelden waren Yassine, Timoty, Renaat en Geertje. Zij krijgen de wisselbeker mee naar huis. Campus Cup, een programma van Woestijnvis, haalde ook goede punten, me gemiddeld 317.949 kijkers voor de eerste 17 afleveringen.


Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiXmh0dHBzOi8vd3d3Lmhsbi5iZS9pbi1kZS1idXVydC9nZW50L2NvbnNlcnZhdG9yaXVtLWhvZ2VudC13aW50LWNhbXB1cy1jdXAtdmFuLWNhbnZhc35hOGJlMDBlNC_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿