'Temptation'-Angela en Christian uit elkaar: “We raakten het niet eens over trouwen” - Het Laatste Nieuws - Crune Blogs

Latest

2020年6月18日木曜日

'Temptation'-Angela en Christian uit elkaar: “We raakten het niet eens over trouwen” - Het Laatste Nieuws

Christian en Angela zijn uit elkaar.
SBS Christian en Angela zijn uit elkaar.
Ze overleefden de ‘ultieme relatietest’ in ‘Temptation Island’, maar het mocht alsnog niet zijn. Angela en Christian zijn intussen uit elkaar, zo laat Angela weten via Instagram. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Chris en ik hebben recent besloten om elk onze eigen weg te gaan”, schrijft ze. “We hadden al een jaar wat moeilijkheden in onze relatie. Onze mening over huwen was daar één van. We hebben geprobeerd om eraan te werken, en na ‘Temptation’ voelde onze relatie zelfs beter dan ervoor. Maar ‘Temptation’ is voor jullie net gedaan, voor ons is het al meer dan een half jaar geleden en ondertussen zijn de onenigheden terug naar boven gekomen en verliep de communicatie tussen ons niet goed.”

“We hebben geen ruzie”, verduidelijkt ze. “We wensen elkaar nog steeds het allerbeste toe, maar we hebben besloten om even afstand van elkaar te nemen om dit beter een plaats te kunnen geven. We zouden het enorm appreciëren als jullie ons hier via sociale media geen vragen over stellen, zodat we dit kunnen verwerken.”

Angela deelde dit bericht op Instagram.
Instagram Angela deelde dit bericht op Instagram.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMieWh0dHBzOi8vd3d3Lmhsbi5iZS9zaG93Yml6ei90di8tdGVtcHRhdGlvbi1hbmdlbGEtZW4tY2hyaXN0aWFuLXVpdC1lbGthYXItd2UtcmFha3Rlbi1oZXQtbmlldC1lZW5zLW92ZXItdHJvdXdlbn5hOTllOGQ3Ni_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿