Prinses Kate krijgt staande ovatie bij aankomst in Wimbledon voor mannenfinale - De Standaard - Crune Blogs

Latest

2024年7月15日月曜日

Prinses Kate krijgt staande ovatie bij aankomst in Wimbledon voor mannenfinale - De Standaard

Kate Middleton die al haar koninklijke taken heeft opgeschort omdat ze een kankerbehandeling ondergaat, kreeg een staande ovatie toen ze plaatsnam op de eretribune in Wimbledon. Samen met haar dochter Charlotte zal ze de mannenfinale tussen Carlos Alcaraz en Novak Djokovic bijwonen.

Gekleed in een opvallende paarse jurk en in het gezelschap van haar negenjarige dochter Charlotte en zus Pippa, neemt Kate Middleton plaats op de eretribune op de heilige grond van Wimbledon.

Bij aankomst kreeg de vrouw van kroonprins William een staande ovatie. Het is slechts de tweede keer dit jaar dat de hertogin zich in het publiek laat zien nadat ze haar koninklijke publieke taken opschortte omdat ze een behandeling tegen kanker ondergaat.

Voordat Kate plaatsnam, maakte ze ook nog even de tijd om de spelers te ontmoeten. Vooral de negenjarige Charlotte reageerde enthousiast. Het is algemeen geweten dat Kate een enorme tennisfan is. Zo reikte ze in het verleden al wel vaker de trofee uit aan de winnaar van het enkelspel bij de dames.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMWh0dHBzOi8vd3d3LnN0YW5kYWFyZC5iZS9jbnQvZG1mMjAyNDA3MTRfOTU1MDk4OTbSAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿