Hanne van K3 bevallen van haar eerste kindje: "Onbeschrijfelijk gelukzalig gevoel" - VRT NWS - Crune Blogs

Latest

2022年11月18日金曜日

Hanne van K3 bevallen van haar eerste kindje: "Onbeschrijfelijk gelukzalig gevoel" - VRT NWS

Hanne Verbruggen van K3 is afgelopen maandag bevallen van haar eerste kindje, Julien. Dat meldt Studio 100 in een persbericht. Moeder en baby stellen het wel.

"Zeven jaar geleden kwam mijn grootste droom uit toen ik een K3'tje werd, maar de komst van Julien heeft dit zonder twijfel overtroffen", laat Verbruggen weten in het persbericht. "Het is een onbeschrijfelijk gelukzalig gevoel om mama te worden." Ze maakt in juni bekend dat ze samen met haar partner Jorn een eerste kindje verwachtte in december. Julien komt dus iets vroeger dan verwacht.

Eind oktober nam de K3-zangeres rust om zich volledig op haar zwangerschap te richten. Ze stopte daarom tijdelijk met optreden. De Nederlandse Diede van den Heuvel, een voormalige finaliste van "K2 zoekt K3" werd haar vervangster. 

Marthe en Julia van K3 kijken er alvast naar uit om de baby te ontmoeten. "Ik ben zo blij voor hen dat ze eindelijk samen kunnen genieten van hun zoontje en ga heel graag langs wanneer ze er klaar voor zijn, zodat ik hem ook in mijn armen kan sluiten", zegt Marthe. "Het is tenslotte ook voor ons een speciale baby." Julia zegt dat ze nu echt het gevoel heeft dat ze tante is. "We hebben ze geduldig wat tijd gegund om het rustig aan te doen maar nu willen we toch echt wel op babybezoek gaan!”

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiQWh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMi8xMS8xOC9oYW5uZS12YW4tazMtaXMtYmV2YWxsZW4v0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿