Harry Styles zet concert even stop wanneer acht fans flauwvallen in publiek: “We kunnen niet ademen” - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2022年11月30日水曜日

Harry Styles zet concert even stop wanneer acht fans flauwvallen in publiek: “We kunnen niet ademen” - Het Nieuwsblad

Harry Styles zet concert even stop wanneer acht fans flauwvallen in publiek: “We kunnen niet ademen” © KameraOne

Harry Styles heeft een show in de Colombiaanse hoofdstad Bogota noodgedwongen moeten pauzeren. Door de enorme drukte in het Coliseo Live-stadion verloren acht personen het bewustzijn tijdens de show. Fans op de voorste rij werden zo hard tegen de omheining gedrukt dat ze de artiest om hulp riepen: “We kunnen niet ademen, we stikken.”

Bron: Daily Mail

De superster probeerde vanop het podium de rust te laten terugkeren. “Ik ben erg opgewonden om hier te zijn, en ik weet dat het een fantastische show zal worden. Maar het belangrijkste is dat iedereen hier veilig is”, zei Harry tegen zijn fans, waarna hij hen aanmaande om traag enkele stappen achteruit te zetten.

Normaal gezien zou het optreden van de popster in een andere zaal plaatsvinden. Maar door logistieke problemen bij een eerder concert van Dua Lipa werd er lastminute een andere locatie gezocht. Coliseo Live heeft een capaciteit van 24.000 personen.

bekijk ook

Harry Styles steekt de draak met incident op filmfestival: “Even naar Venetië geweest om op Chris Pine te spuwen”

Wat is er aan de hand met Chris Pine en Harry Styles? Zanger spuugt tijdens Venice Film Festival op medeacteur

Hartverwarmend: Harry Styles helpt fan om zijn vriendin ten huwelijk te vragen tijdens concert

(kmlo)

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjIxMTI5XzkzODE1OTk10gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿