National Geographic gaat de mist in met fotowedstrijd: niet één, maar twee winnaars door foute communicatie - VRT NWS - Crune Blogs

Latest

2022年11月16日水曜日

National Geographic gaat de mist in met fotowedstrijd: niet één, maar twee winnaars door foute communicatie - VRT NWS

De uitreiking van de National Geographic fotowedstrijd krijgt een staartje: eerst kwam de fotograaf Niki Colemont uit Diepenbeek als winnaar uit de bus met een foto van een eekhoorn. Later communiceerde National Geographic dat het een fout had gemaakt en dat een Nederlandse foto had gewonnen. Na de foute communicatie, besloot de organisatie uiteindelijk om de twee allebei als winnaar uit te roepen.

Het waren een bewogen 24 uur voor Niki Colemont. Gisteren werd de fotograaf uit Diepenbeek bij de uitreiking van de National Geographic fotowedstrijd nog aangeduid als winnaar van de publieksprijs, en was hij in de zevende hemel. National Geographic meldde dan eerder vandaag dat hij de wedstrijd toch niet gewonnen had, waarop de fotograaf natuurlijk teleurgesteld reageerde. 

Maar omdat de organisatie haar fout erkende en het verschil in stemmen tussen de eerste en de tweede in de categorie Dier heel erg klein was, besloot de organisatie uiteindelijk toch om dit jaar uitzonderlijk twee winnaars aan te duiden: Niki Colemont met zijn foto van een eekhoorn en de Nederlandse Karsten Russ met een foto van een meeuw.

National Geographic wenst niet te reageren.

BEKIJK - De winnende foto's van de publieksprijs in de categorie Dier:

Karsten Russ - Give me your fish, now
Niki Colemont - Circle of life

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiaGh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMi8xMS8xNS91aXR6b25kZXJsaWprLXR3ZWUtd2lubmFhcnMtcHVibGlla3Nwcmlqcy1mb3Rvd2Vkc3RyaWpkLW5hLWZvdXQv0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿