Danny uit 'Alloo en tot ziens' overleden - Gazet van Antwerpen - Crune Blogs

Latest

2022年4月22日金曜日

Danny uit 'Alloo en tot ziens' overleden - Gazet van Antwerpen

 

 ©  VTM

Danny uit Alloo en tot ziens is overleden. Hij werd dinsdag door vrienden als vermist opgegeven en werd levenloos in zijn appartement in Leuven gevonden. Vorige week was Danny nog te zien in een aflevering met Luk Alloo.

wvbBron: VTM

In Alloo en tot ziens zoekt Luk Alloo mensen op die hij doorheen de jaren voor zijn andere programma’s interviewde. Bedoeling is om na te gaan hoe spraakmakende figuren uit onder meer Alloo en de wegpolitie, Alloo in de gevangenis en Alloo in de nacht het vandaag stellen.

De programmamaker bezocht Danny in 2015 in een gevangenis op de Bahama’s nadat hij werd opgepakt met 16 kilogram cocaïne. Eind 2018 kwam hij opnieuw vrij, maar het was niet makkelijk om zijn leven opnieuw op te bouwen.

“Door wat ik daar heb meegemaakt, kampte ik met een posttraumatisch stresssyndroom. Ik was overgevoelig en kon niet meer eten en slapen”, vertelde Danny in de aflevering. “De buitenlanders die in de gevangenis ziek werden, werden niet geholpen. Zo heb ik zeven mensen zien sterven.”

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiK2h0dHBzOi8vd3d3Lmd2YS5iZS9jbnQvZG1mMjAyMjA0MjFfOTQxMjU0MDnSAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿