Harry en Meghan bezoeken koningin Elizabeth - De Standaard - Crune Blogs

Latest

2022年4月15日金曜日

Harry en Meghan bezoeken koningin Elizabeth - De Standaard

De Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan hebben donderdag in Londen een bezoek aan koningin Elizabeth II gebracht.

Volgens verscheidene Britse media hielden Harry en Meghan op weg naar de Invictus Games in Den Haag halt in Londen, waar het paar een bezoek bracht aan de koningin in Windsor Castle. Elizabeth, de grootmoeder van Harry, viert binnen enkele dagen haar 96ste verjaardag.

Een woordvoerder van het koppel bevestigt het bezoek. Buckingham Palace geeft geen commentaar.

De 37-jarige Harry en de 40-jarige Meghan waren niet meer samen in het Verenigd Koninkrijk geweest sinds ze 2,5 jaar geleden afstand hadden genomen van de Britse koninklijke familie en zich in de VS hadden gevestigd.

Eind maart was Harry nog afwezig bij een ceremonie ter ere van zijn overleden grootvader, prins Philip. Een woordvoerder van het paar zei toen dat Harry en Meghan hoopten om spoedig een bezoek te brengen aan de koningin. In juni starten de festiviteiten naar aanleiding van haar 70-jarig troonsjubileum.

De Queen, die onlangs het coronavirus had opgelopen, is de laatste tijd minder mobiel. Zo zal ze dit jaar de paasviering in Windsor niet bijwonen.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMWh0dHBzOi8vd3d3LnN0YW5kYWFyZC5iZS9jbnQvZG1mMjAyMjA0MTVfOTIyNzk1MDPSAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿