Miljonairskoppel uit 'Blind Gekocht' dreigt met juridische stappen tegen wie negatieve review schrijft over hun speeltuin: “Geen poging tot intimidatie” - Gazet van Antwerpen - Crune Blogs

Latest

2022年4月26日火曜日

Miljonairskoppel uit 'Blind Gekocht' dreigt met juridische stappen tegen wie negatieve review schrijft over hun speeltuin: “Geen poging tot intimidatie” - Gazet van Antwerpen

 

 ©  hbvl

Het ‘miljonairskoppel’ uit Blind Gekocht Filip en Caroline is de kritiek beu. Niet zozeer de kritiek op hun deelname aan het populaire woonprogramma op Play4, wél de negatieve Google-reviews op hun zaak de binnenspeeltuin Tarzan & Jane. Zeker vijf surfers hebben intussen een brief in de bus gekregen van de advocaat van het koppel met het niet mis te verstane verzoek om de slechte commentaren meteen weg te halen.

joroBron: Het Laatste Nieuws

Op Google heeft de indoorspeeltuin op dit moment 593 reviews, met een gemiddelde score van 4,2 op 5. Niet slecht, maar toch zijn er een aantal commentaren die volgens Filip en Caroline niet door de beugel kunnen. Het gaat dan vooral om de reacties die volgens hen niets met de zaak te maken hebben, maar puur over hun persoonlijkheid gaat.

Een aantal surfers kreeg een ingebrekestelling in de bus van de advocaat van het koppel met daarin de boodschap dat ze geen contact meer mogen opnemen met Filip en Caroline of hun familieleden en dat ze zich ook niet meer schadelijk mogen uitlaten over hen. Daarnaast wordt hen ook met aandrang verzocht om hun schadelijke reviews van het internet te verwijderen.

LEES OOK. Miljonairskoppel dan toch tevreden met eindresultaat in ‘Blind Gekocht’: “De buren nemen mij niks kwalijk”

Volgens advocaat Bart Van den Brande zijn “het handvol” mensen dat zo’n brief kreeg ingegaan op dat verzoek. Toch lezen we vandaag op Google nog steeds reviews met berichten als “Arrogante zakken. Ik roep iedereen op om deze zaak te vermijden. Ben gedegouteerd hoe deze eigenaars neerkijken op de gewone mens waarmee ze hun centen verdienen”, of ook “Ontzettend pretentieuze eigenaars die lak hebben aan het gepeupel, zolang ze er maar geld aan kunnen verdienen.” Eén surfer geeft ook letterlijk toe nog niet in de zaak te zijn geweest, maar heeft er toch een negatieve mening over.

LEES OOK. Ondanks grote paniek toch blije gezichten in ‘Blind Gekocht’: “Ik schaam me dood voor mijn reactie”

Die reviews duiden er volgens de advocaat duidelijk op dat de surfers enkel een beeld hadden van de zaak puur op basis van het tv-optreden van het koppel. Een beeld dat volledig los staat van de kwaliteit van de speeltuin.

“Zulke valse beoordelingen op basis van de persoonlijkheden kunnen ernstige economische gevolgen hebben voor het bedrijf”, verdedigt de advocaat de juridische stappen in Het Laatste Nieuws. Hij ontkent dat het om een intimidatiepoging gaat. “Wie de bal kaatst kan die natuurlijk terug verwachten.”

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiK2h0dHBzOi8vd3d3Lmd2YS5iZS9jbnQvZG1mMjAyMjA0MjZfOTM1MDM4NDDSAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿