LIVE. Johnny Depp getuigt opnieuw in proces tegen ex-vrouw Amber Heard - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2022年4月22日金曜日

LIVE. Johnny Depp getuigt opnieuw in proces tegen ex-vrouw Amber Heard - Het Nieuwsblad

Dag 7 in de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard. En al de derde dag dat de acteur in de getuigenbank plaatsneemt. Depp heeft zijn kant van het verhaal al uit de doeken mogen doen door te antwoorden op vragen van zijn eigen juridische team. Woensdagavond mocht de tegenpartij al aan hun verhoor van Depp beginnen, maar er was slechts tijd voor enkele vragen. Donderdag ging Ben Rottenborn, advocaat van Amber Heard, verder met zijn ondervraging.

Rottenborn begon door Depp naar zijn vriendschap met acteur Paul Bettany te vragen en vroeg of ze ooit samen drugs hadden genomen. Depp reageerde bevestigend. Daarop las hij verschillende sms’jes tussen de twee voor. “Laten we Amber verbranden!!!” luidt de eerste, van Depp naar Bettany. Een ander zegt: “Laten we haar verdrinken voordat we haar verbranden!!!” en “Ik zal haar verbrande lijk daarna neuken om er zeker van te zijn dat ze dood is.”

Rottenborn ging verder door enkele berichten voor te lezen waarin Depp aan Bettany schrijft over het drinken van “duizend red bulls en vodkas”, het nemen van “pillen” en het drinken van “twee flessen champers op het vliegtuig.” Die laatste berichten zouden dateren van rond de tijd dat Heard Depp ervan beschuldigt gewelddadig te zijn geweest op een vliegtuig.

En daar liet de advocaat het niet bij. Rottenborn las nog een hele reeks sms’en voor waarin hij Heard onder meer een “vuile hoer” noemt. Ook valt het gebruik van het woord “monster” op. Die omschrijving werd doorheen het proces al meermaals aangehaald. Heard zou de term ‘monster’ in de mond genomen hebben telkens wanneer Depp drugs en alcohol gebruikte. Maar volgens de acteur zelf zou ze die term later ook blijven gebruiken zijn toen hij nuchter was.

LEES OOK. Johnny Depp vertelt urenlang over vele gewelddadige ruzies met ex Amber Heard: “Toen keek ik naar beneden, en zag ik het bot uit mijn vinger steken”

Met bloed op de spiegel geschreven

Ook “de Australische ruzie” kwam donderdag opnieuw aan bod. Depp werkte in Australië aan de film Pirates of the Carribean 5, maar had aan zijn advocaat gevraagd om Heard – die in Los Angeles was gebleven – uitleg te geven over een mogelijk huwelijkscontract. Volgens de verklaring van Depp reageerde Heard daar heftig op en vloog ze naar Australië. Daar kregen de twee ruzie waarbij zijn ex-vrouw verschillende glazen flessen naar zijn hoofd gooide, verklaarde de acteur. Een daarvan raakte zijn hand waardoor hij het topje van zijn vinger verloor. Depp verduidelijkte op vraag van Rottenborn dat hij tijdens het filmen van Pirates of the Carribean daarom make-up op zijn vingers had.

De advocaat zei daarop dat het niet enkel om make-up ging, maar dat de acteur ook met verf op zijn vingers boodschappen schreef op de muur, spiegels en andere objecten. Depp antwoordde door te zeggen dat zijn bloed “als het ware opgedroogd” was en hij daarom zijn vinger in een bus verf stak om “zijn verbale boodschappen” op de muur te zetten.

(Lees verder onder de foto’s)

 

 ©  EPA-EFE

 

 ©  EPA-EFE

De advocaat van Heard trok ook de beweringen van Depp in twijfel dat zij de wonde aan zijn vinger had veroorzaakt. Dat deed hij door een bericht aan te halen dat de acteur naar zijn privédokter stuurde: “Ik heb mijn linker middelvinger afgehakt als een herinnering dat ik nooit meer mijn vinger moet afhakken!!!” En ook een bericht dat hij aan een verpleegster stuurde en begon met de zin: “De eerste keer dat ik net mijn vinger had afgehakt...”

bekijk ook

Johnny Depp vertelt urenlang over vele gewelddadige ruzies met ex Amber Heard: “Toen keek ik naar beneden, en zag ik het bot uit mijn vinger steken”

Johnny Depp zelf aan het woord in rechtszaak tegen ex-vrouw Amber Heard: “Ik heb nog nooit een vrouw geslagen”

De emotionele triggers en het vingertopje dat in de keuken gevonden werd: ‘toxische relatie’ tussen Johnny Depp en Amber Heard besproken op proces

(jvh)

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjIwNDIxXzk0OTgxNzk20gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿