Anticlimax in 'De mol': BV die als mysterieuze tiende deelnemer opduikt, ligt er al meteen uit - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2023年3月20日月曜日

Anticlimax in 'De mol': BV die als mysterieuze tiende deelnemer opduikt, ligt er al meteen uit - Het Nieuwsblad

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘De mol’ leverde alvast geen vetpot op. Van de 14.500 euro die er toe nu toe te verdienen viel, harkten de kandidaten ‘slechts’ 1430 euro bij elkaar. En dat was niet de enige tegenslag. De mysterieuze tiende kandidaat, niemand minder dan acteur Matteo Simoni, moest al na één aflevering het spel verlaten.

Lien Lammens

Op drie dagen 14.500 euro verdienen voor de groepspot. Dat was het doel van de deelnemers van De mol. Helaas voor hen ging het bij de eerste opdrachten flink mis, want de ze harkten slechts een fractie van dat bedrag, zo’n 1.430 euro, bij elkaar.

LEES OOK. Eerste afvaller ‘De mol’: “Ik kon alleen maar denken, toch niet de eerste?” (+)

En dat is vooral te wijten aan hun danspasjes. Of het gebrek daaraan. Zo moesten Matteo, Lancelot en Leïla drie keer een linedance uitvoeren onder het strenge oog van een lokale jury. Een keer slaagden ze daar foutloos in, de andere twee keer gingen ze de mist in. Conny en Thomas, die de moeilijkste choreografie voor hun rekening hadden genomen, eindigden ook met nul euro.

LEES OOK. Zo mysterieus verliepen laatste sollicitatiegesprekken van ‘De mol’

Die foute stappen hadden niet alleen gevolgen voor hun eigen proef. Telkens als ze een fout maakten, werd de opdracht van de andere groep een stuk lastiger. Zij moesten, balancerend op een koord boven een afgrond, houten munten in een spaarvarken deponeren. Helaas voor hen schoof het varken telkens enkele meters op als de andere groep een danspas verkeerd uitvoerde. Dat Comfort, meteen de kleinste van de groep, het spaarvarken niet losgehaakt kreeg, kostte de groepspot 3.000 euro.

Comfort kreeg het spaarvarken niet los en liep zo 3.000 euro mis.

Ook bij het raden van de juiste tijd ging het mis. Niet alleen lieten Lancelot en Ruben hun teamgenoten achter in de prairie van Ash Fork, ook drukten ze ruim voor het uur af. Het leverde Toos wel een vrijstelling op maar naar de 4.000 euro konden ze fluiten.

En dan hebben we nog de vermomming van Steve, beter bekend als Matteo Simoni. Als hij zijn medekandidaten kon overtuigen dat hij niet Simoni was, dan steeg de groepspot met 2.000 euro. Helaas voor hem herkende Conny hem meteen en verdampte het geld.

Helaas voor Matteo bleef het niet alleen bij geldverlies. Tijdens de eerste eliminatieronde van het seizoen trok hij aan het kortste eind en kreeg hij een rood scherm. Teleurgesteld maar met opgeheven hoofd verliet hij ‘De mol’.

Matteo Simoni als Steve

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjMwMzE5Xzk3NDE4NDU10gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿