SPOILER! Voor het eerst neemt bekende Vlaming deel aan “De Mol” - VRT.be - Crune Blogs

Latest

2023年3月20日月曜日

SPOILER! Voor het eerst neemt bekende Vlaming deel aan “De Mol” - VRT.be

Het elfde seizoen van “De Mol” op Play4 is gestart, en traditiegetrouw ging dat ook dit jaar gepaard met een plottwist. Vorige week werden negen van de tien kandidaten voorgesteld, in de eerste aflevering vanavond maakte de laatste deelnemer zich bekend. Dat blijkt niemand minder dan acteur Matteo Simoni (35) te zijn. Daarmee neemt voor het eerst een bekende Vlaming deel aan het succesvolle spelprogramma.

Matteo Simoni – pas nog te zien als Dennis Black Magic in kaskraker “Zillion” en vereeuwigd als Devon uit “Callboys” en Smos uit “Safety first” – mag zich de eerste bekende deelnemer van spelprogramma “De Mol” noemen.

De negen overige deelnemers leerden hem aanvankelijk kennen als “Steve” uit Houthalen, technisch adviseur bij Pukkelpop en Muziekodroom. Als Simoni zijn medekandidaten kon overtuigen dat hij geen acteur was, zou hij meteen 2.000 euro verzamelen voor de groepspot. Lang heeft dat niet geduurd: hij viel al snel door de mand.

Volgens presentator Gilles De Coster heeft Simoni net als iedereen de strenge selectieprocedure doorlopen.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiL2h0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMy8wMy8xOS9kZS1tb2wv0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿