Eva De Roo werkt aan tv-programma over overspel: “We moeten daar mee leren omgaan” - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2023年5月24日水曜日

Eva De Roo werkt aan tv-programma over overspel: “We moeten daar mee leren omgaan” - Het Nieuwsblad

Eva De Roo werkt aan een programma over overspel.© Inge Kinnet

Na ‘De klim van je leven’ werkt radiopresentatrice Eva De Roo (35) aan een nieuw televisieprogramma voor VRT1. Dat verklapte ze in de MNM-podcast ‘22 minuten stomme vragen’. “Het gaat over overspel, een onderwerp waar mensen nooit over spreken.”

Wout Desmytere

De Roo snapt heel goed waarom mensen het liever niet over overspel hebben, zegt ze aan hosts Robin Keyaert en Kawtar Ehlalouch. “Ik snap heel goed waarom, want het is keipijnlijk. Tegelijk vind ik dat wij, als mensen, moeten leren hoe we daarmee moeten omgaan. Wat moet je daarmee doen? Wat als je vriendin overspel pleegt. Moet je dat dan tegen iemand zeggen? Zulke dingen. Want het is het allermenselijkste dat je kan overkomen. Soms gebeurt dat gewoon, dus we kunnen er maar beter open over zijn.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer details geeft De Roo nog niet vrij, maar het ziet ernaar uit dat ze de smaak van televisie te pakken heeft. Ze vergezelt al acht jaar de luisteraars van Studio Brussel terwijl ze ’s avonds naar huis rijden, maar maakte vorig jaar een uitstapje naar het kleine scherm. Ze werd het gezicht van De klim van je leven, waarin 7 Vlamingen met een longaandoening of verstoorde ademhaling de Italiaanse Dolomieten trotseerden.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjMwNTIzXzk1NzE0NTY30gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿