Reis van Florence en Jiri van 'Blind getrouwd' tot in de puntjes geregeld: “Word-document en plattegrond met cijfers” - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2023年5月24日水曜日

Reis van Florence en Jiri van 'Blind getrouwd' tot in de puntjes geregeld: “Word-document en plattegrond met cijfers” - Het Nieuwsblad

Vakanties plannen, er komt altijd veel bij kijken. Ook bij Florence en Jiri van ‘Blind Getrouwd’ die naar Bali trokken. Maar gelukkig hadden ze alles tot in de puntjes voorbereid.

lto

© Instagram

Een jaar geleden stapten Florence Vandoorne en Jiri Punt in het huwelijksbootje voor ‘Blind Getrouwd’. Een huwelijk dat gepaard ging met veel ups en downs, velen gaven het zelfs geen schijn van kans. Toch bleef het koppel getrouwd, en intussen zijn ze als enige koppel van dat Blind Getrouwd-seizoen nog samen.

LEES OOK. Ingeborg over breuk Dziubi en Brecht: “Brecht stuurde me een dag voor het nieuws uitkwam een berichtje”

De twee genieten duidelijk nog steeds van hun leven samen want ze vertrokken deze maand samen op reis naar het Indonesische eiland Bali. En dat ging gepaard met een wel heel gedetailleerde voorbereiding.

“Ik verzamelde eerst heel wat info over Bali: wat kan je er doen/bezoeken/verschillende gebieden/transportmogelijkheden/ do’s and dont’s...”, schrijft Florence op Instagramstories waar ze tijdens hun reis alle plekjes en leuke dingen die ze deden ook op deelde.

Maar het bleef niet enkel bij informatie verzamelen: “Ondertussen plaatste ik alles wat me aansprak genummerd in een Word-document met telkens 1 foto als reminder. Daarna drukte ik een plattegrond af van Bali en duidde ik daar aan de hand van cijfers op aan waar alles lag.” Vervolgens kozen ze samen de dingen uit die ze wilden zien om dan uiteindelijk de planning te maken met de overgebleven cijfers op de kaart.

LEES OOK. Brecht en Dziubi uit ‘Blind getrouwd’ niet langer een koppel: “Met pijn in het hart”

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjMwNTI0XzkyNzE2MDM20gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿