Christina Applegate wil nog wel een paar dingen doen voor haar ziekte haar fataal wordt - De Morgen - Crune Blogs

Latest

2024年7月5日金曜日

Christina Applegate wil nog wel een paar dingen doen voor haar ziekte haar fataal wordt - De Morgen

Deelt bucketlist na MS-diagnose

Christina Applegate, actrice

Shotjes naar binnen gieten met Cher of samenwerken met actrice Shirley MacLaine: de dromen van Hollywood-ster Christina Applegate zijn even groots als absurd. Toch heeft ze niet veel meer tijd om ze waar te maken. In 2021 kreeg ze de diagnose van multiple sclerose, een aandoening van het centrale zenuwstelsel. Sindsdien gaat ze snel achteruit en op X, het virtuele moeras dat ooit Twitter heette, deelt ze nu de laatste items die nog op haar bucketlist staan. Een nieuwe rol in een film of televisiereeks lijkt er niet meer in te zitten.

Wordt chef Defensie

Frederik Vansina, generaal

Geen nachten in de bar met een popicoon voor Frederik Vansina, het kersverse hoofd van het Belgische leger droomt alleen maar van investeringen in zijn departement. Na de feestelijke receptie en de parade waarmee het afscheid van zijn voorganger Michel Hofman gevierd werd, drukte hij de hoop uit dat de volgende regering haar chequeboek zou bovenhalen. “Defensie is in betere staat dan tien jaar geleden, maar er is nog veel werk om de reconstructie verder te zetten”, vertelde de voormalige F16-piloot aan de verzamelde pers.

Wil 25 miljoen aandelen verkopen

Jeff Bezos, ondernemer

De chequeboek van kleine zelfstandige Jeff Bezos was al zo dik als het verzameld werk van Leo Tolstoj, maar er kan nog altijd wat bij. Net nadat de slotkoers van zijn bedrijf Amazon het hoogste niveau ooit bereikte, kondigde hij aan dat hij 25 miljoen aandelen wilde verkopen. Dat zou hem een slordige 4,6 miljard euro opleveren. In februari verkocht hij ook al voor 7,8 miljard euro aandelen, maar hij houdt zijn opties voor de toekomst open. Zo houdt hij straks nog 912 miljoen aandelen over, geen onaardig appeltje voor de dorst.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMigAFodHRwczovL3d3dy5kZW1vcmdlbi5iZS9uaWV1d3MvY2hyaXN0aW5hLWFwcGxlZ2F0ZS13aWwtbm9nLXdlbC1lZW4tcGFhci1kaW5nZW4tZG9lbi12b29yLWhhYXItemlla3RlLWhhYXItZmF0YWFsLXdvcmR0fmIzM2EwMzJmL9IBAA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿