Gespot op Rock Werchter: vriendengroep neemt diepvriezer met drank op wieltjes mee - VRT.be - Crune Blogs

Latest

2024年7月5日金曜日

Gespot op Rock Werchter: vriendengroep neemt diepvriezer met drank op wieltjes mee - VRT.be

Heel wat festivalgangers zijn afgezakt naar de weide van Rock Werchter voor de eerste festivaldag. De modder kon de bezoekers niet afschrikken, en al zeker deze groep vrienden niet: zij sleurden een diepvriezer op wielen mee naar de camping.

Nadat gisteren de eerste camping opende, is Rock Werchter nu officieel van start gegaan. Verspreid over 4 dagen zullen 100 artiesten er het beste van zichzelf geven. Heel wat festivalgangers begeven zich gepakt en gezakt naar de weide en de camping.

Gespot: een creatieve vriendengroep met grote dorst. De vrienden rollen de diepvriezer op wieltjes naar de ingang. De inhoud? Bier, water en frisdrank. "We vonden het een goed idee om onze drank zo koel te houden, want de diepvriezer is goed geïsoleerd. We hebben hem thuis in het stopcontact gestoken en nu blijft de drank lang koud."

"Het is nodig, want we zijn met 40 man en het is dorstig weer. We hebben net genoeg bij om een weekend toe te komen", grapt het kleine groepje vrienden. "Onze tent? Die steekt onderin de diepvriezer", springt een andere hem bij. "Die moet deze avond leeg zijn, zodat we kunnen slapen."

Foto: VRT NWS

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiR2h0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyNC8wNy8wNC9kaWVwdnJpZXMtbWV0LXBpbnRqZXMtd2VyY2h0ZXIv0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿