Het kon niet groots genoeg zijn: zo vierde petekind van prins Laurent haar 21ste verjaardag - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2024年7月11日木曜日

Het kon niet groots genoeg zijn: zo vierde petekind van prins Laurent haar 21ste verjaardag - Het Nieuwsblad

Een troon heeft ze niet om naar uit te kijken, maar een royaal feestje bouwen, kan ze zeker wel. Met een gigantische taart, vuurwerk, een groot zwembad en een kamer vol luxecadeaus vierde prinses Carolina van Bourbon van Beide Siciliën – het petekind van prins Laurent – afgelopen weekend haar 21ste verjaardag. Voor die gelegenheid verzamelden haar familie en beste vrienden in de mondaine badplaats Porto Cervo aan de Costa Smeralda in Sardinië. De villa waarin ze de speciale gelegenheid vierden, werd geheel in het blauw en het wit getooid. Op de planning: een dag en nacht lang feesten en dansen.

LEES OOK. Ze zijn een tweeling, maar totaal verschillend: Nicolas en Aymeric, de zonen van prins Laurent, zijn nu volwassen

Op haar Instagram geeft de prinses een uitgebreid visueel verslag van het feest, dat twee weken na haar effectieve verjaardag georganiseerd werd. Je ziet haar de kaarsen op een taart van wel vier lagen uitblazen, dansen met de gasten die zwaaien met ijsfonteinvuurwerk en ze toont ook foto’s van haar kamer gevuld met cadeaus van Hermès, Bottega en Jo Malone. Het hoogtepunt van het feest was het vuurwerk, dat speciaal voor haar verjaardag werd afgestoken. Dat bewonderde Carolina samen met haar zus Chiara. (Lees verder onder de Instagrampost)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Of er leden uit het gezin van prins Laurent aanwezig waren, is niet duidelijk. Op de beelden zijn ze niet te zien. Toch zou het niet verbazen mochten de kinderen van Laurent en Claire er geweest zijn. Prinses Louise (20) en de tweelingprinsen Aymeric en Nicolas, beide 18 jaar, zijn namelijk erg close met de kroost van Van Bourbon van Beide Siciliën. De vader van prinses Carolina, prins Carlo, duidde in 2003 prins Laurent aan als peetvader van zijn dochter. De twee zijn al jarenlang vrienden. Ze zijn in hetzelfde jaar geboren en zouden een passie voor het mediterrane gebied delen.

LEES OOK. Hoe komt het dat prinses Elisabeth aan de prestigieuze Harvard-universiteit mag studeren? “Haar testen moeten heel goed geweest zijn”

Over de vriendschap tussen de kinderen zei prinses Carolina op de Waalse zender RTL-TVI: “We hebben een zeer nauwe relatie met onze neven en nicht. We zijn ongeveer even oud, begrijpen elkaar en brengen veel tijd samen door, zowel bij officiële gelegenheden als af en toe in nachtclubs.” Afgelopen zomer genoten de Bourbon-dochters en de kinderen Van Saksen-Coburg samen van de zon in Saint-Tropez. Ze houden contact via sociale media. Ook prins Laurent en prinses Claire vieren geregeld samen met prins Carlo en zijn vrouw prinses Camilla verjaardagen, nieuwjaar of Kerstmis.

De familie Van Bourbon van Beide Siciliën heeft al sinds 1861 geen troon meer, toch blijven ze achter hun afkomst en titel staan. Zelf zeggen ze nog steeds “bij de grote club van koninklijke families en voormalige heersers van Europa” te horen. Ze houden nauw contact met zowat elke Europese koninklijke familie en gebruiken dus nog steeds de titels ‘prins’ en ‘prinses’.

LEES OOK. En plots staat prins Laurent op Beestig Eeklo: “Hij wilde geen protocol, hij kwam om te genieten als dierenvriend”

Prinses Carolina zelf heeft nog grootse plannen en dromen. Ze is vlot in het Italiaans, Frans, Engels, Spaans, Portugees en Russisch, beoefent graag sport en volgt lessen aan een toneelschool. Studeren doet ze aan Harvard, waar ze binnenkort zomaar onze kroonprinses Elisabeth tegen het lijf zou kunnen lopen.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjQwNzEwXzk0ODQyNzk00gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿