Alkense (22) wint muziekwedstrijd op radiozender MNM: “Haar - Het Belang van Limburg - Crune Blogs

Latest

2018年11月30日金曜日

Alkense (22) wint muziekwedstrijd op radiozender MNM: “Haar - Het Belang van Limburg

De 22-jarige Ine Tiolants uit Alken is vanochtend op MNM uitgeroepen tot de winnaar van MNM Rising Star 2018.

Onlangs startte de jongerenzender met MNM Rising Star voor het tweede jaar op rij de zoektocht naar nieuw muzikaal talent in Vlaanderen. Na een succesvolle inschrijfperiode selecteerde de jury uit honderden inzendingen 3 finalisten. Glauco Aguilar Espinoza, Robin Crauwels en Ine Tiolants namen het gedurende een week tegen elkaar op waarbij ze moesten optreden op een bomvolle trein, een promocampagne voeren en uiteraard hun song live moesten brengen op MNM. De uiteindelijke winnaar werd vanochtend bekendgemaakt in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow.

Ine Tiolants uit Alken ging lopen met de titel en gaat naar huis met een gouden plaats. Zij volgt OT op als tweede MNM Rising Star. “Ongelooflijk! Ik sta echt te trillen. Aan iedereen die gestemd heeft: merci!”, klonk het bij de 22-jarige. De jury was alvast laaiend enthousiast. “Bij de inschrijvingen viel Ine haar star quality ons meteen op. Haar live performances en cover hebben ons overtuigd: dit jaar wordt haar jaar!”

Alkense (22) wint muziekwedstrijd op radiozender MNM: “Haar star quality viel ons meteen op”
OT en Ine Foto: MNM

Lees ook. Limburgse finaliste MNM Rising Star: “Ik zou mezelf nooit hebben ingeschreven”

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://www.hbvl.be/cnt/dmf20181130_04001029/alkense-gekroond-tot-mnm-rising-star-haar-star-quality-viel-ons-meteen-op

0 件のコメント:

コメントを投稿