DNA-test? Koning Albert heeft nog niet beslist - De Standaard - Crune Blogs

Latest

2018年11月30日金曜日

DNA-test? Koning Albert heeft nog niet beslist - De Standaard

Koning Albert II heeft nog niet beslist of hij een DNA-test zal ondergaan. De koning, Delphine Boël en haar moeder Sybille hebben tot 7 februari de tijd om een DNA-staal af te geven. Delphine Boël en haar moeder hebben beslist om dat volgende week al te doen.

Volgens advocaat Alain Berenboom heeft de koning nog niet beslist of hij een DNA-test gaat afleggen. De koning wacht op advies van zijn andere advocaat die de zaak bestudeert, voordat hij beslist de zaak aan te vechten op basis van procedurefouten. In dat geval zou de zaak voor het Hof van Cassatie komen.

‘De koning heeft nog niet beslist of hij een DNA-test zal afleggen aangezien hij nog niet beslist heeft of hij naar het Hof van Cassatie trekt’, zegt Berenboom. De deadline voor de DNA-test valt samen met de deadline om de zaak te kunnen aanvechten.

Het Brusselse hof van beroep bevestigde vorige maand dat Delphine Boël niet de biologische dochter is van Jacques Boël. Daarop kreeg koning Albert de vraag om DNA af te geven om duidelijkheid te scheppen of hij de vader is van Delphine Boël.

Als koning Albert de deadline negeert en geen DNA-staal afstaat, zou de rechtbank dat kunnen interpreteren als een impliciete schuldbekentenis.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます http://www.standaard.be/cnt/dmf20181129_03998311

0 件のコメント:

コメントを投稿