Dit zijn de eerste genomineerden voor Zomerhit, maar er zijn ook opvallende afwezigen - Gazet van Antwerpen - Crune Blogs

Latest

2024年7月9日火曜日

Dit zijn de eerste genomineerden voor Zomerhit, maar er zijn ook opvallende afwezigen - Gazet van Antwerpen

De twintig genomineerden voor de editie van Zomerhit zijn bekend. Het lijkt een erg open wedstrijd te worden, want geen één van de kanshebbers is op dit ogenblik een uitgesproken zomerse hit.

Zomerhit gaat eind augustus door in Blankenberge.© Simon Mouton

Het is een ietwat rare uitgave van Zomerhit. De twee populairste namen van het moment geven immers verstek. Pommelien Thijs bracht geen nieuwe single uit en kon dus niet genomineerd worden. Metejoor heeft dan weer andere verplichtingen tijdens de live televisieshow van 31 augustus. Wie niet naar de kust komt voor de finale, kan ook niet genomineerd worden. Nog opvallend: ook dit jaar geen K3 bij de genomineerden.

Tien van de genomineerden.© vrt

Van alle genomineerden is Ik wil dat je liegt van Hannah Mae en Maksim de grootste hit uit de Ultratop. Ook op de lijst staan er enkele oud-gedienden zoals Gunther Neefs (Zomerse dag), Bart Kaëll (Shalala), Belle Perez (Bailale), Sam Gooris (Arrivederci) en Bart Peeters (Zwemmen aan zee).

En dit zijn de andere tien kanshebbers.© vrt

Maar er zijn ook verrassende nieuwkomers. Leez (Toxic lullaby) is de zus van Metejoor. IIII (Unapologetically) is het groepje van Hans Francken, de manager van Metejoor. Nog op de genomineerdenlijst staan Laura Tesoro (Oya lele), Judith (Are you done), Gustaph (Faith in what you feel), Berre (Break ‘m all), Pauline Slangen (Energie), Francisco (Fake news), Aaron Blommaert (Egotrip), Garry Hagger (Zomerlicht), Regi en Arno (Simple life), Camille (Oeh lalala), Omdat het kan & Average Rob (On met la patate), Yannick Bovy & Slongs (The richest man on the planet).

Alleen recente Vlaamse singleproducties die tussen 7 juni en 5 juli zowel in de Ultratop als in de playlist van Radio2 of MNM stonden, kwamen in aanmerking om genomineerd te worden. De rangschikking van de best scorende Vlaamse singleproducties in de Ultratop 100 vormt de definitieve lijst. De tv-uitzendingen zijn op 17, 24 en 31 augustus op VRT1.

  (tove)

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiK2h0dHBzOi8vd3d3Lmd2YS5iZS9jbnQvZG1mMjAyNDA3MDhfOTM3NzkxMTXSAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿