Queens of the Stone Age schrapt Europese shows in juli door spoedoperatie frontman Josh Homme - VRT.be - Crune Blogs

Latest

2024年7月10日水曜日

Queens of the Stone Age schrapt Europese shows in juli door spoedoperatie frontman Josh Homme - VRT.be

De Amerikaanse rockband Queens of the Stone Age blaast al haar shows in juli af. Dat heeft de band aangekondigd op Instagram. De reden: frontman Josh Homme moet met spoed geopereerd worden in de Verenigde Staten. 

"Helaas moeten we aankondigen dat Josh Homme meteen naar de Verenigde Staten moet terugkeren voor een spoedoperatie. We hebben er alles aan gedaan om door te zetten en voor jullie te spelen, maar het is geen optie meer om door te gaan", luidt de Instagrampost van Queens of the Stone Age.

De band heeft een lijstje gepubliceerd van optredens die niet kunnen doorgaan door de operatie. Het festival Pukkelpop staat daar niet op. Toch blijft het afwachten of de show op zondag 18 augustus, wanneer de band het festival afsluit, kan doorgaan.

De reden waarom Josh Homme (51) geopereerd moeten worden is niet duidelijk. Vorig jaar maakte de zanger-gitarist nog bekend dat hij 18 maanden lang had gekampt met kanker. Daarvan zou hij volledig genezen zijn, zo zei hij zelf.

Vorig jaar stond de band - bekend van hits als Go with the flow en Make it wit chu - nog op de main stage van Rock Werchter. Een paar maanden later zette de band ook het Sportpaleis in lichterlaaie.

De redactie kreeg nog geen reactie van de organisatie van Pukkelpop.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiVGh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyNC8wNy8wOS9xdWVlbnMtb2YtdGhlLXN0b25lLWFnZS1uaWV0LW5hYXItcHVra2VscG9wL9IBAA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿