Zelfs de tatoeages lijken hetzelfde: was Johnny Depp in Plopsaland? (De Panne) - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2024年7月12日金曜日

Zelfs de tatoeages lijken hetzelfde: was Johnny Depp in Plopsaland? (De Panne) - Het Nieuwsblad

© X / Getty

De Panne -

Waren bezoekers deze week getuige van Johnny Depp in Plopsaland De Panne? Op woensdag dachten bezoekers van het Vlaamse attractiepark de wereldberoemde Amerikaanse acteur te spotten op een picknickbank. Een foto van een man die opvallend veel gelijkenissen vertoont met Depp gaan intussen viraal op sociale media.

Een foto van een mogelijke lookalike van acteur Johnny Depp in Plopsaland De Panne gaat viraal op socialemediaplatform X. Niet alleen het gezicht, maar ook het postuur en de kledingstijl van de man lijken sterk op die van Johnny Depp. Zelfs de tatoeages op zijn armen komen overeen. De foto, die genomen is in themagebied Heidiland bij de houten achtbaan Heidi The Ride en de waterbaan Dino Splash, roept de vraag op: hebben we hier te maken met een lookalike of de echte Depp? Daarover zijn X-gebruikers het nog niet eens. (Lees verder onder de foto)

De tatoeages van Johnny Depp.© Getty Images

De afbeelding is gedeeld door iemand die zichzelf Taarten Gâteaux noemt, die beweert de foto’s van een vriendin te hebben ontvangen. Het bijschrift luidt: ‘Vraagje aan de kenners: loopt Johnny Depp rond in Plopsaland of heeft hij een dubbelganger?’ Het originele bericht werd intussen al meer dan 280.000 keer bekeken. Ook bij Plopsaland De Panne is het gissen. “Wij hebben die foto ook zien passeren. Maar hebben zelf geen weet of het inderdaad om de ‘echte’ zou gaan”, klinkt het daar.

LEES OOK. Hoe ‘paria’ Johnny Depp werd opgevist door Saudi-Arabië en van havenstad Jeddah het nieuwe Hollywood moet maken

“Er wordt volop over gespeculeerd, maar niemand weet écht wie dat is” , zegt woordvoerster Sofie Loy van Plopsa. “Of het effectief om de echte Johnny Depp gaat, kunnen we niet zeggen. Eerlijk gezegd denk ik dat de kans vrij klein is, maar ja, je weet maar nooit, want de tatoeages lijken sterk op foto’s van de acteur. Het is wél duidelijk dat de foto in Plopsaland is gemaakt.” (Lees verder onder de foto)

Johnny Depp op het podium tijdens een fiimfestival in Tsjechië.© Getty Images

Johnny Depp is bekend om zijn veelzijdige rollen in films, variërend van Edward Scissorhands tot Pirates of the Caribbean, waarin hij de iconische rol van Captain Jack Sparrow vertolkte.

OPROEP. Ben jij deze lookalike van Johnny Depp of ken jij hem? Laat het ons hier weten (dme)

bekijk ook

Vorig jaar stond de échte Johnny Depp wel nog op het podium van Graspop

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjQwNzExXzk0ODA3OTUy0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿