HBO brengt nieuwe reeks in universum 'Game of Thrones' - De Standaard - Crune Blogs

Latest

2019年10月30日水曜日

HBO brengt nieuwe reeks in universum 'Game of Thrones' - De Standaard

De Amerikaanse betaaltelevisiezender HBO heeft een nieuwe reeks in het universum van ‘Game of Thrones’ besteld, getiteld ‘House of the Dragon’. Dat heeft moederhuis WarnerMedia aangekondigd. Een andere prequel werd geannuleerd.

George R.R. Martin, auteur van de boeken waarover de ‘Game of Thrones’-serie gaat, werkt mee aan de nieuwe reeks, samen met scenarist Ryan Condal. ‘House of the Dragon’ speelt zich af 300 jaar eerder en vertelt het verhaal van een van de families uit de fantasyreeks.

Er is nog geen releasedatum bekend. De fans zullen het wel kunnen bekijken op HBO Max. Dat platform zal beschikbaar zijn vanaf mei 2020 in de Verenigde Staten aan 14,99 dollar per maand.

HBO Max zal ook andere grote namen en bekende merken aanbieden, van de serie ‘Friends’ tot de ‘Batman’-films.

Enkele uren voor de aankondiging van ‘House of the Dragon’ kwam het nieuws naar buiten dat een andere geplande prequel er níet komt. Die prequel zou zich enkele duizenden jaren voor het verhaal van ‘Game of Thrones’ afspelen. De voorbereidingen ervan waren ver gevorderd. Actrice Naomi Watts speelde de hoofdrol in een pilootaflevering.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://www.standaard.be/cnt/dmf20191030_04692788

0 件のコメント:

コメントを投稿