Seksuologe Lotte Vanwezemael wordt expert in 'Blind getrouwd' - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2019年10月31日木曜日

Seksuologe Lotte Vanwezemael wordt expert in 'Blind getrouwd' - Het Nieuwsblad

Seksuologe Lotte Vanwezemael wordt expert in ‘Blind getrouwd’

Lotte Vanwezemael (zittend) vervoegt het expertenpanel in ‘Blind getrouwd’. Foto: VTM

Lotte Vanwezemael, de seksuologe die recent hoge ogen gooide in ‘De slimste mens ter wereld’, wordt expert in het nieuwe seizoen van ‘Blind getrouwd’. Dat meldt VTM.

De 27-jarige Vanwezemael, ook bekend als ‘Seksolotte’ op radiozender MNM, werkte de afgelopen maanden al mee aan het vijfde seizoen van het populaire programma, waarvoor zich ditmaal 3.000 deelnemers inschreven.

“Ik ben ontzettend verheugd mee aan boord te zijn van het nieuwe seizoen van ‘Blind getrouwd’”, aldus Vanwezemael. “We zijn deze zomer beginnen draaien, en de opnames zijn nog volop aan de gang. Onze job als experts is wel al deels achter de rug: de intensieve matchmaking is enkele maanden geleden gebeurd. Ondertussen kennen de deelnemers elkaar nog maar net, dus ik wacht mee in spanning af hoe ze het verdere traject zullen afleggen samen.”

Ook seksuoloog, relatie- en psychotherapeut Filip Geelen en psycholoog en relatietherapeut Sarah Hertens vervoegen het expertenteam, waar verder ook de Deense professor Gert Martin Hald en seksuoloog en antropoloog Wim Slabbinck opnieuw deel van uitmaken. Margo Van Landeghem en Sybille Vanweehaeghe zullen niet meer te zien zijn in het nieuwe seizoen.

Seksuologe Lotte Vanwezemael wordt expert in ‘Blind getrouwd’
Lotte Vanwezemael Foto: VTM

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20191031_04694693

0 件のコメント:

コメントを投稿