Nederland in rep en roer: Marco Borsato had “verborgen relatie” met pianiste - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2019年10月17日木曜日

Nederland in rep en roer: Marco Borsato had “verborgen relatie” met pianiste - Het Nieuwsblad

Nederland in rep en roer: Marco Borsato had “verborgen relatie” met pianiste

Marco Borsato Foto: ISOPIX

Het leek een sprookjeshuwelijk, dat van Marco Borsato en zijn Leontine. Maar nu blijkt dat de populaire zanger tien jaar lang een verhouding heeft gehad met pianiste Iris Hond.

Borsato (52) is de bekendste en meest succesvolle zanger van Nederland, al sinds 1997 gelukkig getrouwd met Leontine. Iris Hond (32) is een talentvol pianiste die momenteel in de belangstelling staat omdat ze in een datingshow op televisie op zoek gaat naar haar grote liefde. Maar het Nederlandse weekblad Privé onthult vandaag dat de twee jarenlang een verhouding hadden.

“Het is nieuws dat vandaag als een bom zal inslaan”, schrijft Privé. Borsato en echtgenote Leontine hebben samen drie kinderen, en vormen al jarenlang een van dé glamourkoppels van Nederland. Maar zoals het blad onthult en door de twee bevestigd wordt in een persbericht, had de zanger tien jaar lang een verhouding met de twintig jaar jongere Hond.

“Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest, die verder ging dan ik had voorzien”, aldus Borsato. “Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit.’’’

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20191017_04668295

0 件のコメント:

コメントを投稿