'Black Panther'-acteur Chadwick Boseman (43) gestorven aan kanker - Het Laatste Nieuws - Crune Blogs

Latest

2020年8月29日土曜日

'Black Panther'-acteur Chadwick Boseman (43) gestorven aan kanker - Het Laatste Nieuws

WASHINGTON (ANP) - De Amerikaanse acteur Chadwick Boseman, bekend van de Marvel superheldenfilm Black Panther uit 2018, is overleden aan darmkanker. Dat heeft zijn familie in een verklaring bekendgemaakt. Hij is 43 jaar geworden.
EPA WASHINGTON (ANP) - De Amerikaanse acteur Chadwick Boseman, bekend van de Marvel superheldenfilm Black Panther uit 2018, is overleden aan darmkanker. Dat heeft zijn familie in een verklaring bekendgemaakt. Hij is 43 jaar geworden.
De Amerikaanse acteur Chadwick Boseman, bekend van de Marvel superheldenfilm Black Panther uit 2018, is overleden aan darmkanker. Dat heeft zijn familie in een verklaring bekendgemaakt. Hij is 43 jaar geworden.

Boseman heeft publiekelijk nooit over zijn ziekte, die in 2016 werd vastgesteld, gesproken en bleef werken aan grote Hollywoodfilms. "Het was de eer van zijn carrière om koning T'Challa tot leven te wekken in Black Panther", aldus een verklaring op de sociale media-accounts van Boseman. "Hij stierf in zijn huis, met zijn vrouw en gezin aan zijn zijde."

“Hij inspireerde generaties”

Kort na de dood van Boseman stroomden de reacties van vrienden en colega’s binnen.  “God bless Chadwick Boseman”, schrijft Hollywoodster Denzel Washington. “Hij was een tedere ziel en een briljant artiest die door zijn korte maar geweldige carrière altijd bij ons zal blijven.“ Ook Don Cheadle heeft warme woorden over voor zijn collega. “We zullen je missen, broeder. Je was altijd liefdevol”. “Ik ben compleet kapot”, schrijft Chris Evans op Twitter. “Chadwick was speciaal, a true original.” Ook Star Wars-ster John Boyega uit zijn medeleven op Twitter, net als presidentskandidaat Joe Biden. “Chadwick was groter dan alles van hem wat we op het witte doek zagen”, schrijft Biden. “Hij inspireerde generaties en toonde dat je alles kan worden wat je maar wil. Zelfs superheld.”

Boseman vertolkte ook de rol van Jackie Robinson in de film 42 (2013) en speelde James Brown in Get on Up (2014).


Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMicGh0dHBzOi8vd3d3Lmhsbi5iZS9zaG93Yml6ei9jZWxlYnJpdGllcy8tYmxhY2stcGFudGhlci1hY3RldXItY2hhZHdpY2stYm9zZW1hbi00My1nZXN0b3J2ZW4tYWFuLWthbmtlcn5hYTk2NTViOS_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿