Moeder van Acid over hetze na YouTube-oorlog: “Achter stoere façade gaat heel gevoelige jongen schuil” - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2020年8月27日木曜日

Moeder van Acid over hetze na YouTube-oorlog: “Achter stoere façade gaat heel gevoelige jongen schuil” - Het Nieuwsblad

De moeder van de Blankenbergse Nathan Vandergunst (21) - op YouTube beter bekend als Acid - reageert op de heisa die is ontstaan na een ruzie met de populairste Vlaamse YouTuber Céline Dept en haar vriend. “Nathan heeft die hetze nooit gewild”, zegt Michèle aan de Krant van West-Vlaanderen.

Michèle vindt dat haar zoon onrechtvaardig is afgeschilderd. “Hij kwam eruit als een gewetenloze rebel, wat hij helemaal niet is.” Ze benadrukt dat haar zoon en zijn type Acid op YouTube twee verschillende persoonlijkheden zijn. “Achter die stoere façade gaat eigenlijk een heel gevoelige jongen schuil. Nathan staat altijd voor anderen klaar, hij is een toffe kerel die elke week braaf bij zijn oma en opa gaat eten. (...) Heel die hetze heeft hij nooit gewild. We zijn allemaal heel hard geschrokken.”

Intussen heeft ook Nathan zelf in De Morgen gereageerd op de heisa. Zelf verdraagt hij de commentaren, maar de berichten raken hem wel. “Omdat ik merk dat het mijn ouders pijn doet.”

LEES OOK. Een jeugdheld zonder diploma en de spil in Vlaanderens eerste YouTube-oorlog: wie is Acid of Nathan Vandergunst? (+)

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjAwODI3XzkzODcyMTM20gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿