Hoogtepunten De Warmste Week: K3 veilt regenboogjurkje en zingt "Waterval", presentatoren springen morgen in Dijle - VRT NWS - Crune Blogs

Latest

2021年12月21日火曜日

Hoogtepunten De Warmste Week: K3 veilt regenboogjurkje en zingt "Waterval", presentatoren springen morgen in Dijle - VRT NWS

De Warmste Week is aan zijn vierde dag toe. Het thema van de solidariteitsactie is dit jaar "Kunnen zijn wie je bent". Het kloppend hart van de actie, DWW Radio, zendt uit vanuit gaststad Mechelen. De Warmste Week zamelt geld in om 200 projecten te steunen die ervoor zorgen dat mensen echt zichzelf kunnen zijn. Volg hier doorheen de dag de hoogtepunten van De Warmste Week.

K3 veilt iconisch regenboogjurkje ten voordele van De Warmste Week

De eerste muzikale gast bij DWW Radio is K3. In alle vroegte, en bijtende winterkou vertellen ze bij Peter en Fien dat ze een gesigneerd regenboogjurkje komen veilen ten voordele van De Warmste Week. En dat heeft een massa kinderen naar de studio van DWW Radio gelokt in Mechelen. "Maat 134 is het", aldus Peter Van de Veire. 

"Kunnen zijn wie je bent": hoe belangrijk is dat binnen K3? "We hebben altijd elkaar om ons ding te doen, en dat is superleuk", aldus Hanne Verbruggen. "Ja, we dragen vaak identieke outfits, en die zijn niet altijd even mooi, maar dat maakt niet uit, want je doet het gewoon met zijn drieën", zegt Marthe De Pillecyn. "Heel fijn dat we horen dat mensen zich optrekken aan onze nummers, want dat is waarom we dit doen natuurlijk", zegt kersvers K3'tje Julia Boschman.

Fien Germijns interviewt voor het eerst in haar leven K3:

Het immens populaire "Waterval" is één van die nummers waar heel wat mensen zich aan optrekken. Het is al tal van keren aangevraagd bij DWW Radio, en K3 brengt het live in Mechelen, voor veel enthousiaste kinderen.

Peter Van de Veire, Fien Germijns en Joris Brys springen morgen in de Dijle

DWW Radio wordt gepresenteerd vanop een drijvend ponton op de Dijle in Mechelen. Wat Fien Germijns en Peter Van de Veire op het idee brengt om een ijsberenduik te doen in het water morgen. Joris Brys, die later op de ochtend presenteert, zal zich daarbij aansluiten. Of ze aan die moedige actie nog een tegenprestatie koppelen, of een extra geldinzamelactie, is nog niet bekend.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiPmh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMS8xMi8yMS9kZS13YXJtc3RlLXdlZWstZGFnLTQv0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿