Nora Gharib openhartig over relatiebreuk: “Advocaat vroeg waarom wij scheiden, zo goed komen we overeen” - Gazet van Antwerpen - Crune Blogs

Latest

2021年12月21日火曜日

Nora Gharib openhartig over relatiebreuk: “Advocaat vroeg waarom wij scheiden, zo goed komen we overeen” - Gazet van Antwerpen

 

 ©  ISOPIX

In de tweede aflevering van ‘Dancing with the Stars’ laat Nora Gharib (28) zich van haar emotionele kant zien wanneer ze over haar afgesprongen relatie met Anson Ansare (29) spreekt. In de nieuwe podcast van VTM-nieuwsanker Freek Braeckman (42) laat ze helemaal het achterste van haar tong zien. Zo gaat ze dieper in op het co-ouderschap en de verhouding met haar ex-man. “We wilden onszelf de kans op een tweede leven niet ontzeggen.”

Wouter van BiezenBron: HLN

LEES OOK. Nora Gharib brengt emotionele dans over ex-man in ‘Dancing with the stars’: “Het blijft moeilijk”

Nora Gharib is alomtegenwoordig. De Antwerpse actrice is bezig met twee VTM-programma’s (‘Een echte job’ en ‘Blind begonnen’) en elke zaterdag geeft ze het beste van zichzelf in ‘Dancing with the Stars’.

Vorige week liet ze haar gevoelige kant naar boven komen. Ze wijdde een Weense wals aan haar recent stukgelopen huwelijk. Op 1 juli maakte Gharib haar relatiebreuk wereldkundig. De actrice vormde bijna 12 jaar een koppel met Anson Ansare. Vier jaar geleden stapte het ex-koppel in het huwelijksbootje. Ze hebben samen een dochtertje van anderhalf, Chams.

In ‘Freek blijft slapen’, de podcast van journalist Freek Braeckman, praat Gharib over de heftige passage in haar leven, maar ook hoe de ex-geliefden nog steeds met elkaar verbonden zijn door hun dochtertje. “Het is ontzettend handig dat Anson slechts één straat verderop woont”, vertelt Gharib. “Hij heeft Chams deze ochtend naar de crèche gebracht en ik heb haar afgehaald. Op dat vlak heb ik veel geluk. Ik kom nog goed overeen met mijn ex en al zeker als het over onze dochter gaat”, klinkt het.

“Wij willen alleen maar het allerbeste voor haar en kunnen goeie afspraken maken over praktische zaken en de opvoeding. Daarover hebben we nog geen enkele discussie gehad. Gelukkig maar”, zegt Gharib.

Ondanks dat de twee het nog steeds erg goed met elkaar kunnen vinden, was hun liefdesliedje toch uitgezongen. “Omdat we nog zo goed overeenkomen, vroeg m’n advocaat zelfs waarom we uit elkaar gaan. We moesten daar toen heel hard om lachen”, glimlacht Gharib. “Maar ‘t ging gewoon niet meer”, gaat ze verder.

“Het klinkt cliché, maar het vuur was weg, waardoor we meer beste vrienden waren geworden. Toen wij elkaar leerden kennen, waren we 15 en 16 jaar. De afgelopen tijd waren we uit elkaar gegroeid en wilden we onszelf de kans op een tweede leven niet ontzeggen”, legt de actrice uit.

“Het was de enige juiste beslissing om uit elkaar te gaan en we staan er allebei achter. Ik kan zeggen dat wij twee gelukkige mensen zijn”, aldus Gharib.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiK2h0dHBzOi8vd3d3Lmd2YS5iZS9jbnQvZG1mMjAyMTEyMjFfOTIwOTg0NDHSAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿