Acteur Leslie Jordan (67), bekend van "Will & Grace", sterft bij auto-ongeval in Hollywood - VRT NWS - Crune Blogs

Latest

2022年10月25日火曜日

Acteur Leslie Jordan (67), bekend van "Will & Grace", sterft bij auto-ongeval in Hollywood - VRT NWS

In Hollywood, Los Angeles, is acteur Leslie Jordan (67) gestorven bij een auto-ongeval. Dat melden verschillende Amerikaanse media waaronder TMZ en Los Angeles Times. Jordan was onder meer bekend van rollen in "Will & Grace" en "American horror story".

De omstandigheden van het ongeval van Jordan zijn nog onduidelijk. Vast staat dat hij aan het stuur van een BMW tegen de gevel van een gebouw in Hollywood reed en ter plekke stierf. Het is evenwel niet zeker dat de crash hem fataal werd, mogelijk werd hij eerst onwel achter het stuur.

Jordan speelde in tv-programma's als "The cool kids", "Call me Kat" en "American horror story". Bij het brede publiek is hij vooral bekend van zijn rol als Beverley Leslie, de kleine vriend/vijand van Karen Walker, in de serie "Will & Grace". In 2006 werd hij voor die rol nog bekroond met een Emmy, de belangrijkste tv-prijzen in de Verenigde Staten.

Jordan was ook te zien in films als "The help" en "Ski patrol". Voorts tekende hij voor tal van gastrollen in series als "Ugly Betty" en "Boston public".

Tijdens de coronapandemie groeide Jordan daarnaast uit tot een heuse sensatie met grappige filmpjes over het dagelijks leven in quarantaine. In geen tijd zwol zijn aanhang op Instagram aan van 80.000 volgers tot bijna 6 miljoen. 

BEKIJK - Een van de vele video's van Jordan op Instagram:

"De wereld is vandaag beslist een donkerdere plek zonder de liefde en het licht van Leslie Jordan", laat een woordvoerder van de acteur weten aan CBS. "Hij was niet alleen een groot talent en een plezier om mee te werken, maar hij bood het land ook een emotioneel toevluchtsoord in een van de moeilijkste tijden." 

"Wat hij miste in lengte maakte hij goed in vrijgevigheid en grootsheid als zoon, broer, artiest, komiek, partner en mens. Wetende dat hij de wereld op het hoogtepunt van zowel zijn professionele als persoonlijke leven heeft verlaten, is de enige troost die we vandaag hebben."

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiOmh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMi8xMC8yNC9yaXAtbGVzbGllLWpvcmRhbi_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿