Heeft de nieuwe 'Masked singer' zich al verraden? - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2020年9月24日木曜日

Heeft de nieuwe 'Masked singer' zich al verraden? - Het Nieuwsblad

Dat ‘The masked singer’ niet om een verrassing verlegen zit, hoeft intussen niet meer uitgelegd. Zo maakt vrijdag een nieuw personage haar intrede in het VTM-programma: ‘Zeemeermin’. Zij neemt de plaats in van Oostends burgemeester Bart Tommelein (Open VLD), die vorige week in de eerste aflevering werd ontmaskerd als ‘Monster’.

VTM kondigde voorbije dagen de surprise al stiekem aan. Geregeld liep het scherm tijdens andere uitzendingen ‘onder water’. Dat blijkt nu een hint naar de komst van ‘Zeemeermin’. Na de aankondiging sloeg de geruchtenmolen meteen aan het draaien. Veel kijkers vermoeden dat het om gewezen K3-zangeres Kathleen Aerts (42) gaat. Niet enkel haar stem doet dat vermoeden, ook de snelle reactie van speurder en ex-collega Karen Damen in het voorfilmpje wijst in die richting.

Nog een hint kan je lezen in het woordje uitleg van ‘Zeemeermin’: “Ik verschuil me al jaren diep in de zee.” Aerts woont sinds 2015 in Zuid-Afrika, dicht bij de kust. Haar vuurdoop beleeft ‘Zeemeermin’ vrijdag met een lied van P!nk, A million dreams. Daarvoor moet de nieuwkomer het langst van alle Masked Singers in de make-upstoel zitten: haar imposante vlecht neemt bij de kapper een volledig uur in beslag.

Heeft de nieuwe ‘Masked singer’ zich al verraden?
Foto: VTM

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjAwOTIzXzk2ODY4NTQ20gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿