Prins George krijgt grote verrassing van zijn grote held David Attenborough - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2020年9月27日日曜日

Prins George krijgt grote verrassing van zijn grote held David Attenborough - Het Nieuwsblad

Prins William en Catherine, de hertog en hertogin van Cambridge, hebben afgelopen week visite gehad van niemand minder dan bioloog en televisiemaker David Attenborough. Speciaal voor de gelegenheid had hij een 23 miljoen jaar oud cadeautje mee voor prins George. Foto’s van het bezoek werden zaterdagavond door Kensington Palace verspreid.

De 94-jarige Attenborough bracht afgelopen donderdag een bezoek aan prins William. De twee keken samen naar de nieuwste film van de bioloog, A Life On Our Planet, in de tuin van Kensington Palace. De prins en Attenborough zitten elk in een klassieke regisseursstoel met hun namen op de achterkant, al zitten ze voor de grap in elkaars stoel.

Attenborough is al jaren een goede vriend van de Britse koninklijke familie. Hij kwam dan ook niet met lege handen aan. Speciaal voor de 7-jarige prins George, die grote fan is van de bioloog, had hij een 23 miljoen jaar oude reuzenhaaientand mee. Attenborough ontdekte die tand eind jaren zestig tijdens een reis naar Malta.

David Attenborough: A Life On Our Planet is binnenkort op Netflix te zien. Attenborough vertelt daarin over de impact van de mens op de natuur.

Prins George krijgt grote verrassing van zijn grote held David Attenborough
Foto: VIA REUTERS
Prins George krijgt grote verrassing van zijn grote held David Attenborough
Foto: AP

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjAwOTI3XzkzODAxMzQx0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿