Lotte Vanwezemael getuigt over zelfverminking na pesten: “Ik werd uitgekozen als slachtoffer” - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2020年9月24日木曜日

Lotte Vanwezemael getuigt over zelfverminking na pesten: “Ik werd uitgekozen als slachtoffer” - Het Nieuwsblad

Seksuologe Lotte Vanwezemael was woensdag te gast bij Gert Late Night en vertelde daar over de vele dickpics die ze krijgt via sociale media, zelfverminking en haar mama. En ook de Gentse burgemeester Matthias De Clercq kwam vertellen over de studenten in de Overpoort.

In Gert Late Night lag vanavond Lotte Vanwezemael in bed bij James Cooke. Daar vertelde ze onder andere over de vele foto’s die ze van mannen doorgestuurd krijgt. “Van die piemelfoto’s zelf ben ik niet het meest geshockeerd, maar wel van echte berichten die ze sturen”, zegt ze. “Eigenlijk wil ik gewoon eens met alles naar de politie gaan en zeggen: hier. Doe er iets mee.”
Maar ze vertelt ook over hoe ze vroeger gepest werd en over de zelfverminking die daar een gevolg van was.

Ook Matthias De Clercq, burgemeester van Gent, was te gast bij Gert Late Night. Hij kwam onder andere praten over de taferelen van de afgelopen dagen in de Overpoort.

De Clercq reageerde ook op de harde taal van Bart De Wever die eerder deze week te gast was op de Evanna. “Dat polariseren vind ik echt gevaarlijk.”

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjAwOTIzXzk3MzEwMjEw0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿