Internetforum staat vol expliciete beelden van naakte BV's: “Dit is onacceptabel” - Het Laatste Nieuws - Crune Blogs

Latest

2020年9月18日金曜日

Internetforum staat vol expliciete beelden van naakte BV's: “Dit is onacceptabel” - Het Laatste Nieuws

Exclusief voor abonnees

Sommige beelden op het forum lijken gelekt te zijn uit hun privéomgeving of via hun sociale media. Ook screenshots van films of series waar acteurs naakt te zien zijn passeren de revue.
AFP / Vertommen / screenshot lpsg Sommige beelden op het forum lijken gelekt te zijn uit hun privéomgeving of via hun sociale media. Ook screenshots van films of series waar acteurs naakt te zien zijn passeren de revue.
“Via bepaalde internetfora werden de beelden opgevraagd en verspreid.” Dat zeggen de advocaten van Stan Van Samang (41) nadat expliciete foto’s van de zanger verspreid werden. Daarbij legden ze de link naar het internetforum LPSG, wat staat voor ‘Large Penis Support Group’. Als we een kijkje nemen op het forum, vinden we al snel de groep genaamd ‘Belgian Celebrities’. Met daarin honderden beelden en video’s van naakte mannelijke BV’s.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen


Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMidGh0dHBzOi8vd3d3Lmhsbi5iZS9zaG93Yml6ei9pbnRlcm5ldGZvcnVtLXN0YWF0LXZvbC1leHBsaWNpZXRlLWJlZWxkZW4tdmFuLW5hYWt0ZS1idi1zLWRpdC1pcy1vbmFjY2VwdGFiZWx-YWRlNTE0MWIv0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿