Comedian Alex Agnew annuleert optreden op wei van Werchter: "Wrong time, wrong place, wrong idea" - VRT NWS - Crune Blogs

Latest

2022年3月24日木曜日

Comedian Alex Agnew annuleert optreden op wei van Werchter: "Wrong time, wrong place, wrong idea" - VRT NWS

De Antwerpse comedian Alex Agnew laat weten dat zijn optreden op de wei van Werchter in juni toch niet doorgaat. "Het is waarschijnlijk een samenloop van wrong time, wrong place en misschien ook wrong idea", klinkt het in een persbericht. Iedereen die een ticket kocht, zal terugbetaald worden. Zijn nieuwe show "Wake me up when it's over" komt er wel, maar pas tegen het najaar.

"Ligt het aan de uitwassen van de pandemie, deze woelige tijden, het steeds duurder wordende leven of was het idee om op een festivalwei in openlucht voor rechtstaand publiek een comedyshow te spelen gewoon een brug te ver? Wie zal het zeggen?", klinkt het in de mededeling van Alex Agnew waarin hij zijn optreden in Werchter op 18 juni annuleert. "Het is waarschijnlijk een samenloop van wrong time, wrong place en misschien ook wrong idea."

Agnew benadrukt ook dat hij iedereen die een ticket had gekocht enorm dankbaar is, en dat alle tickets terugbetaald zullen worden. 

Zijn nieuwe show komt er wel. Vanaf september zal hij "Wake me up when it's over" in alle theaterzalen en culturele centra in Vlaanderen spelen en ook in Nederland.

12 keer Sportpaleis

Vorig jaar speelde Alex Agnew een show op Werchter Parklife, voor een beperkt en zittend publiek van 500 mensen. Die comedyshow in openlucht was toen al een primeur, maar nu wou Agnew de productie veel groter aanpakken en spelen voor een staand festivalpubliek van maximum 60.000 mensen. Dat bleek echter een brug te ver.

Agnew kan nochtans een groot publiek aan. Hij verkocht al 12 keer het Sportpaleis in Antwerpen uit met drie verschillende shows. Nu lijkt hij het toch weer kleinschaliger te willen aanpakken, met een uitgebreide tournee langs theaterzalen en culturele centra. 

De show "Wake me up when it's over" kwam tot stand tijdens de coronacrisis. Die had een grote impact op de cultuuragenda in het algemeen en ook op Agnews persoonlijke agenda. "Dit krijg je wanneer je Alex Agnew twee jaar lang opsluit in zijn hoofd", zei hij bij de aankondiging van de show. 

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiZ2h0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMi8wMy8yNC9jb21lZGlhbi1hbGV4LWFnbmV3LWFubnVsZWVydC1vcHRyZWRlbi1vcC13ZWktdmFuLXdlcmNodGVyLXdyby_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿