Oekraïense president bedankt Mila Kunis en Ashton Kutcher voor inzamelactie: "Onder de indruk" - VRT NWS - Crune Blogs

Latest

2022年3月21日月曜日

Oekraïense president bedankt Mila Kunis en Ashton Kutcher voor inzamelactie: "Onder de indruk" - VRT NWS

De Oekraïense president Volodimir Zelenski heeft het Amerikaanse acteurskoppel Mila Kunis en Ashton Kutcher bedankt om geld in te zamelen voor Oekraïense vluchtelingen. Op enkele weken tijd bracht het koppel bijna 35 miljoen dollar bijeen. Zo'n 70.000 mensen deden al een gift. Kunis is zelf geboren in Oekraïne en verhuisde als 7-jarige met haar familie naar de Verenigde Staten. 

Volgens president Zelenksi waren Kunis en Kutcher een van de eersten die reageerden op het leed in Oekraïne. "Ik ben dankbaar voor hun steun. Onder de indruk van hun vastberadenheid. Ze inspireren de wereld", liet hij gisteren weten op Twitter.

Mila Kunis en Ashton Kutcher startten hun actie op 3 maart, een week na de inval van Rusland in Oekraïne. "Oekraïners zijn trotse en moedige mensen, die onze hulp verdienen in tijden van nood. Dit is een onrechtvaardige aanval op Oekraïne en de mensheid in het algemeen. Het is hartverscheurend en het Oekraïense volk heeft onze steun nodig", zei Mila Kunis bij het aankondigen van de geldinzamelactie. Zelf legden ze drie miljoen dollar bij. 

Ons werk is nog niet gedaan

Mila Kunis en Ashton Kutcher

Enkele dagen geleden lieten Kutcher en Kunis weten dat ze hun doel bereikt hadden met de actie, namelijk 30 miljoen dollar inzamelen. "We zijn overweldigd door dankbaarheid voor jullie steun", lieten ze weten. "Met jullie hulp hebben we ons doel van 30 miljoen dollar bereikt. Dit is uiteraard verre van een oplossing voor het probleem, maar onze collectieve inspanning zal een zachtere landing geven aan zoveel mensen die een onzekere toekomst tegemoet gaan. Ons werk is nog niet gedaan." 

Het koppel wil blijven geld ophalen en doneren. "We zullen elke dollar behandelen alsof hij uit onze eigen zak komt", zeggen ze. De opbrengst gaat naar Flexport.org, een organisatie die hulpgoederen verzendt naar vluchtelingenkampen en Airbnb.org, die tijdelijke gratis huisvestiging voorziet voor de vluchtelingen.  

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiWGh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMi8wMy8yMS9taWxhLWt1bmlzLWFzaHRvbi1rdXRjaGVyLWluemFtZWxhY3RpZS1vZWtyYWluZS_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿