Taylor Hawkins, drummer van Foo Fighters (50), overleden tijdens tournee - VRT NWS - Crune Blogs

Latest

2022年3月26日土曜日

Taylor Hawkins, drummer van Foo Fighters (50), overleden tijdens tournee - VRT NWS

Taylor Hawkins, de drummer van de band Foo Fighters, is overleden. Dat meldt de band op sociale media. De band is op dit moment in Colombia, waar ze een show zouden spelen in de hoofdstad, in het kader van hun Zuid-Amerikaanse tournee. Waaraan Hawkins is overleden, is niet duidelijk. 

Het is de band zelf, die drie uur geleden het nieuws aankondigde op sociale media. Daarin schrijft de band dat ze enorm aangeslagen zijn door de tragische dood van Hawkins, en dat zijn muzikaliteit en aanstekelijke lach zullen gemist worden. De band vraagt om de privacy van de familie te respecteren. Waaraan Hawkins is overleden, deelde de band niet mee.

Foo Fighters zouden normaal gezien spelen op een festival in de Colombiaanse hoofdstad, dat concert is afgelast. De band zou daarna nog enkele shows in Zuid-Amerika afwerken, en zou ook volgende week op de Grammy's spelen, in Las Vegas.

Taylor Hawkins was er nagenoeg bij van in het begin van Foo Fighters in de jaren 90. Al 25 jaar speelde hij bij de band. Hij had ook enkele zijprojecten en speelde - voor hij drummer werd bij Foo Fighters - een lange tijd als drummer bij Alanis Morissette. Hawkins werd 50 jaar.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiZmh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMi8wMy8yNi9kcnVtbWVyLXZhbi1mb28tZmlnaHRlcnMtNTAtb3ZlcmxlZGVuLXRpamRlbnMtdG91cm5lZS1pbi16dWlkL9IBAA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿