Comedians kunnen hun pret niet op met afgelaste Alex Agnew-dag op Werchter - De Morgen - Crune Blogs

Latest

2022年3月25日金曜日

Comedians kunnen hun pret niet op met afgelaste Alex Agnew-dag op Werchter - De Morgen

VideoAlex Agnew

Alex Agnew Beeld YouTube
Alex AgnewBeeld YouTube

Alex Agnew maakte vandaag bekend dat hij op 18 juni dan toch niet zal optreden op de wei van Werchter. De komiek gaat wel sportief om met de tegenslag en laat zich meteen ‘roasten’. Onder meer Erik Van Looy en Philippe Geubels kwamen op uitnodiging van podcast-partner Andries Beckers met plezier langs om hun collega-comedian op de grill leggen. ‘Je bent toch goed in geluidjes? Doe eens het geluid van een lege wei na.’

Een giechelende Philippe Geubels en Erik Van Looy mogen als eerste mee aan tafel schuiven. De toon wordt meteen gezet. Nog voor Agnew zijn eerste zin kan afmaken begint Van Looy al te schaterlachen. “Werchter?”, vraagt hij meermaals tussen het lachen door. Geubels gaat verder en biecht op dat hij eerst “stikjaloers” was op Agnew dat hij op Werchter zou staan, en dat het nieuws van de afgelasting hem nu “kei blij” maakt. “Het is geleden van de bevalling van mijn vrouw dat ik nog zoveel leedvermaak heb gehad”, grapt Geubels. “Zelfs Poetin vond uw plan te megalomaan”, zeggen beide gasten nog.

Ook Xander De Rycke en Fokke van der Meulen konden het niet laten om de afgelasting even onder de neus te wrijven bij hun vriend. “Het is een beetje als seks met mij: heel snel over”, steekt van der Meulen van wal. Vervolgens haalt De Rycke zijn spiekbriefje boven en lanceert hij de ene mop na de andere richting Agnew. “Na comedy en podcasts waagt Alex Agnew zich aan een nieuw genre: wereldmuziek; er staat meer volk op het podium dan in het publiek”, klinkt het. De kersverse winnaar van Humo’s Comedy Cup, Vincent Voeten, mag het rijtje afsluiten: “Je had misschien kunnen beginnen met de weide van Poelkapelle.”

Begin maart kondigde Alex Agnew zijn eigen dag aan, maar de ticketverkoop loopt niet zoals verwacht. De komiek herwerkt de show en brengt hem vanaf september naar de theaters en culturele centra in Vlaanderen en Nederland.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMid2h0dHBzOi8vd3d3LmRlbW9yZ2VuLmJlL3R2LWN1bHR1dXIvY29tZWRpYW5zLWt1bm5lbi1odW4tcHJldC1uaWV0LW9wLW1ldC1hZmdlbGFzdGUtYWxleC1hZ25ldy1kYWctb3Atd2VyY2h0ZXJ-YmRjMDYxNGQv0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿