Half Hollywood betrokken bij zaak tussen Johnny Depp en Amber Heard - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2022年3月21日月曜日

Half Hollywood betrokken bij zaak tussen Johnny Depp en Amber Heard - Het Nieuwsblad

 

 ©  AFP

Op 11 april start het al drie jaar aanslepende proces tussen Johnny Depp en zijn ex-vrouw Amber Heard in de Verenigde Staten. Depp beschuldigt Heard van laster en eerroof. Intussen is duidelijk dat half Hollywood bij de zaak betrokken lijkt te worden.

(eadp)

“Ze zullen wellicht geen rode loper uitrollen voor het gerechtshof, maar er komen grote namen naar de rechtszaak tussen Johnny Depp en zijn ex-vrouw volgende maand”, zo schrijft de Amerikaanse website Deadline. De twee hoofdrolspelers zouden persoonlijk aanwezig zijn bij de zaak.

Acteur James Franco en Tesla-baas Elon Musk, door Depp beschuldigd van affaires te hebben gehad met Heard, zijn nu opgeroepen voor Heard. Ook Avengers-acteur Paul Bettany is opgeroepen als getuige. Actrice Ellen Barkin staat dan weer op de lijst voor Heard.

 

 ©  Charles Sykes/Invision/AP

 

 ©  REUTERS

Ook verschillende vertegenwoordigers van grote mediabedrijven zoals Walt Disney, WME Entertainment en Warners Bros zijn uitgenodigd om verklaringen te geven. Daarnaast wordt ook geput uit privécorrespondentie tussen Depp, Heard en sterren zoals Jason Momoa, Zack Snyder, J.K. Rowling en Jack White.

Het proces gaat terug naar het opiniestuk dat Heard schreef over huiselijk geweld in The Washington Post. Hoewel ze de naam van Depp niet noemde, dachten heel wat mensen dat het om hem ging. De Pirates of the Carribean-acteur eist 100 miljoen dollar van zijn ex-vrouw.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjIwMzIwXzk2NTAyMDU20gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿