Gloria Monserez stopt als Ketnetwrapper: "Merci voor de ongelofelijke jaren, nu is het tijd voor iets nieuws" - VRT.be - Crune Blogs

Latest

2024年7月3日水曜日

Gloria Monserez stopt als Ketnetwrapper: "Merci voor de ongelofelijke jaren, nu is het tijd voor iets nieuws" - VRT.be

Na net geen 5 jaar stopt Gloria Monserez als Ketnetwrapper. Dat heeft ze net aangekondigd op Ketnet. De 22-jarige Monserez neemt afscheid op 15 augustus tijdens de Ketnet Zomertour in Roeselare en maakt nog een videoreeks 'Nog één keer' waar ze een inkijk geeft in haar laatste weken bij Ketnet.

"Ketnetters, ik moet jullie iets vertellen, ik stop als Ketnetwrapper." Zo kondigde Gloria Monserez net aan dat haar avontuur op Ketnet na bijna 5 jaar afloopt. "Ketnetters: jullie en jullie alleen zijn de reden dat ik Ketnetwrapper ben geworden, dus dank jullie wel voor de ongelofelijke jaren, het was zo leuk."

De komende weken neemt Monserez de Ketnetters mee in haar afscheid. Tijdens haar laatste weken wil ze het ervan pakken in de videoreeks 'Nog één keer'. Gloria biedt de Ketnetters een unieke inkijk in haar laatste weken bij Ketnet.

"En bij deze een warme oproep: zet allemaal 15 augustus in jullie agenda, dan zou ik graag met jullie op de Ketnet Zomertour in Roeselare het zotste feest geven en afscheid nemen", zegt ze aan de Ketnetters.

KetnetBand, Kingsize Live en verschillende videoreeksen

In oktober 2019 startte het avontuur van Gloria Monserez op Ketnet. Ze werd door de Ketnetters verkozen als nieuwe wrapper in het programma 'Wie wordt wrapper?', waar Monserez het onder andere opnam tegen Aaron Blommaert. Ze nam als 18-jarige de fakkel over van Charlotte Leysen.

Monserez was op Ketnet naast wrapper ook mee het gezicht van de weekendshow 'Kingsize Live' en het jaarlijkse 'Gala van de gouden K's'. Dat muziek ook een van haar passies was, kon ze tonen in de KetnetBand en met een rol in de familiemusical 'Ketnet Musical De Finale'. 

In 2022 was ze één van de boegbeelden van 'STIP IT' en in 2023 was ze ook het gezicht van 'De Pet op tegen Kanker'.

Eerlijk, hoe hard hebben wij gelachen samen? 

Gloria Monserez tegen de Ketnetters

Eind 2020 maakt ze onder andere met haar ouders Machteld Timmermans en Koen Monserez de webserie 'Ik u ook' voor Ketnet, over leven in een coronabubbel. Monserez was ook te zien in andere Ketnet-reeksen zoals '12 is te veel' en 'Stel je voor'.

Gloria Monserez tijdens het 'Gala van de gouden K's'.
© VRT

Ook heeft ze 3 seizoenen van de videoreeks 'Kapot gaan' op Ketnet gemaakt. Daar gaat ze met 2 bekende vrienden een uitdaging aan. De derde reeks is deze zomer nog te zien op Ketnet en VRT MAX. 

"Ik heb zo'n ongelofelijk fijne, grappige, warme, zotte jaren gehad als Ketnetwrapper. Ik heb zo hard gelachen, zoveel coole dingen mogen doen, zo'n fijne ploeg gehad en vooral zoveel lieve Ketnetters ontmoet", zegt Monserez in een eerste reactie. "Ik ga misschien minder in de Ketnetstudio staan, maar in mijn hart blijf ik een Ketnetwrapper, voor altijd!"

Avonturen naast Ketnet

Ook naast Ketnet is Monserez een bezige bij en had ze verschillende presentatie-opdrachten. Zo presenteerde ze in 2021 het avondblok van Studio Brussel. In hetzelfde jaar was ze de ambassadeur van De Warmste Week. Ze speelde ook de hoofdrol in de online serie 'Liefdestips aan mezelf'. 

"Ik voel nu dat het tijd is voor iets nieuw", zegt Monserez nog. Wat dat is, is nog niet geweten, maar ze heeft nu meer tijd voor andere programma's bij VRT. Zo is ze sinds 2022 al copresentator van Hotel Romantiek op VRT 1, naast Sven De Leijer en Philippe Geubels. Ook heeft ze dit jaar 'De Droomfabriek' gepresenteerd met Bart Peeters

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiUGh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyNC8wNy8wMi9nbG9yaWEtbW9uc2VyZXotc3RvcHQtYWxzLWtldG5ldHdyYXBwZXIv0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿