The Boss has landed: Bruce Springsteen trapt zijn concert op Werchter-weide op gang - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2024年7月3日水曜日

The Boss has landed: Bruce Springsteen trapt zijn concert op Werchter-weide op gang - Het Nieuwsblad

“One, two, three, four!”, en the Boss was vertrokken.© Kris Van Exel

“Hello, Werchter!” En dan: “One, two, three, four!” Exact 380 dagen na zijn laatste bezoek in Werchter stond Bruce Springsteen terug in ons land. Goed voor een ‘Boss-back’ van drie uur en dertig nummers.

Dennis Van Goethem

Hoewel Springsteen pas om 20 uur begon, schoven de eerste fans al aan om half zes ’s ochtends. En na een relatief rustige instroom kregen de 55.000 bezoekers een spervuur van hits als Born in the USA, Born to run en Dancing in the dark op hun bord. Met daartussenin: een dwarsdoorsnede van ’s mans vijftigjarige carrière. En het bewijs dat op klasse geen vervaldatum staat.

Geen toeval dat boven het podium zowel de Amerikaanse als de Belgische vlag werden gehesen: Springsteens dochter Jessica is samen met onze landgenoot en paardenruiter Nicola Philippaerts, en een dag voor de show hing de zanger al rond op de Brusselse Grote Markt. Maar de liefde liep vooral diep door de muziek. Nu al de show van de zomer – opnieuw? Rock Werchter mag alleszins z’n borst nat maken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjQwNzAyXzk2ODIyNTgz0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿