Julia van K3 bevestigt: “Ben en ik zijn al een half jaar uit elkaar” - Gazet van Antwerpen - Crune Blogs

Latest

2024年7月1日月曜日

Julia van K3 bevestigt: “Ben en ik zijn al een half jaar uit elkaar” - Gazet van Antwerpen

Julia bevestigt dat ze niet langer samen is met Ben.© Joris Herregods

Er werd al een hele tijd over gespeculeerd, maar nu schept Julia Boschman (22) klaarheid. Het K3-lid is niet meer samen met haar ex-vriend Ben. “We wilden het niet aan de grote klok hangen”, zegt ze aan Het laatste nieuws.

Al maanden wordt geopperd dat Boschman en haar vriend Ben, uit elkaar zouden zijn. In oktober vorig jaar verscheen het koppel voor het laatst samen op de rode loper, voor de première van de musical Les misérables. Nadat ze zich lang van alle commentaar onthielden, bevestigde Boschman op de rode loper van een andere Studio 100-productie - de vernieuwde versie van Sneeuwwitje - dat ze al een half jaar uit elkaar zijn.

Sinds ze eind 2021 Klaasje Meijer opvolgde als ‘de blonde van K3’, moesten Boschman en haar vriend enkele mediahetzes doorstaan. Twee jaar geleden pakten roddelbladen en juice channels uit met een vermeende affaire met Metejoor, met wie ze samenwerkte in The voice kids en Liefde voor muziek. “Ik heb schijt aan wat die mensen zeggen”, klonk het toen. “Zij die ertoe doen voor mij, weten hoe het zit.”

De geruchten over een breuk werden opnieuw aangezwengeld toen de twee niet meer aan elkaars zijde werden gezien. Boschman verscheen alleen op het huwelijksfeest van K3-collega Hanne Verbruggen, Ben was nergens te zien op de première van hun musical De 3 biggetjes.(dewo)

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiK2h0dHBzOi8vd3d3Lmd2YS5iZS9jbnQvZG1mMjAyNDA2MzBfOTUyNTYwMTfSAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿