'Hawk Tuah'-meisje zet aantal dingen recht na virale video: “Het is allemaal verzonnen” - Het Belang van Limburg - Crune Blogs

Latest

2024年7月2日火曜日

'Hawk Tuah'-meisje zet aantal dingen recht na virale video: “Het is allemaal verzonnen” - Het Belang van Limburg

Het ‘Hawk Tuah’-meisje heeft zich voor het eerst zelf uitgesproken over haar nieuwe bekendheid nadat een video van haar viraal ging. En ze wilde meteen enkele dingen rechtzetten.

Een dikke week geleden werd Hailey Welch plots wereldbekend nadat ze tijdens een straatinterview een opvallend antwoord gaf. Ter herinnering: samen met een vriendin kreeg ze tijdens het uitgaan van een content creator de vraag “Van welke move wordt een man helemaal gek in bed?” voorgeschoteld. Het antwoord van Hailey: “Oh, je moet ‘hawk tuah’ doen en spuwen op dat ding, snap je?” Voor alle duidelijkheid: het gaat om een onomatopee voor spuwen. De video van het interview ging viraal en Hailey staat ondertussen beter gekend als het ‘hawk tuah’-meisje.

In eerste instantie besloot Hailey onder te duiken. Het meisje was niet meteen blij met haar bekendheid en wilde geen aanstootgevende reacties krijgen. In stilte lanceerde ze wel een samenwerking met een kledingmerk uit Tennessee om petten te verkopen om zo toch een centje mee te pikken van haar virale video. Maar verder was er niets geweten over Hailey.

“Allemaal verzonnen”

Tot nu. De jonge vrouw heeft zich voor het eerst zelf uitgesproken over het hele verhaal. Hailey was maandag namelijk te gast bij Brianna Lapaglia tijdens haar podcast “Plan Bri Uncut”. Nu weten we dat Hailey 21 jaar is en afkomstig is uit de Amerikaanse staat Tennessee. Ze komt nu naar voren omdat ze zag dat fans foto’s van haar begonnen gebruiken die ze vonden op de sociale media kanalen van haar vrienden en omdat er valse pagina’s opdoken. “Het is best eng om je gezicht op een ander account te zien dat niet van jou is.”

De jonge vrouw wilde ook meteen enkele geruchten de wereld uit helpen. Nee, ze is geen leerkracht of barvrouw. En nee, haar vader is geen predikant. “Verre van zelfs”, zei ze. “Niets ervan is waar. Het is allemaal verzonnen.”

Ze zei dat ze in een springveerfabriek werkt in een klein dorpje in Tennessee en dat ze zich om 2 uur ’s nachts aan het klaarmaken was voor een nachtshift toen ze de video viraal zag gaan. Haar ouders vinden het hele gebeuren wel grappig. “Ze weten wel hoe ik ben, want je weet nooit wat er uit mijn mond komt. Het is een hit or miss wat er uit mijn mond komt, ik verkoop gewoon onzin.”

Oneerbiedige voorstellen kreeg ze wel al. “De man die mijn petten maakt, kreeg drie dagen geleden een bod van 600 dollar als ik in een pot zou spugen en het zou verkopen.” Dat aanbod sloeg ze af omdat ze “walgelijk” vond.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiLGh0dHBzOi8vd3d3LmhidmwuYmUvY250L2RtZjIwMjQwNzAyXzkxNzUzMzUx0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿